Διέρρευσαν τα Vivo X200, X200 Pro και X200 Pro Mini!

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Διέρρευσαν τα Vivo X200, X200 Pro και X200 Pro Mini!
https://www.secnews.gr/622739/dierreusan-ta-vivo-x200-x200-pro-kai-x200-pro-mini/
Oct 1st 2024, 13:20

Η σειρά Vivo X200 θα παρουσιαστεί στις 14 Οκτωβρίου, με τρία νέα τηλέφωνα: το X200, το X200 Pro και το X200 Pro Mini.







Παρόλο που η κυκλοφορία τους απέχει ακόμη δύο εβδομάδες, τα τηλέφωνα είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία στο JD.com, ενώ οι επίσημες εικόνες τους έχουν ήδη αποκαλυφθεί.



Διαβάστε επίσης: Διάσημος leaker επιβεβαιώνει τα 16 GB RAM για το Galaxy S25 Ultra



Όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν επίπεδα πλαίσια, διατηρώντας τη σχεδίαση της προηγούμενης σειράς X100 με κυκλική νησίδα κάμερας. Τα X200 και X200 Pro θα έχουν τρεις φακούς, προσφέροντας ενισχυμένη φωτογραφική εμπειρία.



Τα X200 και X200 Pro θα διαθέτουν γυαλιστερές πλάτες σε τέσσερα χρώματα: Μαύρο, Λευκό, Μπλε και Ασημί. Αντίθετα, το X200 Pro Mini θα υιοθετήσει πιο ζωντανά χρώματα και ματ φινίρισμα, με το ροζ και το πράσινο να είναι τα κύρια χρώματα, ενώ θα υπάρχουν επίσης επιλογές σε λευκό και μαύρο.







Δείτε περισσότερα: Κίνα – αγορά smartphone: Η Apple έπεσε στην έκτη θέση



Τα renders αποκαλύπτουν ότι η σειρά X200 θα συνεχίσει τη συνεργασία με τις κάμερες της Leica, υποδεικνύοντας ότι η γερμανική εταιρεία φωτογραφικών μηχανών θα συνεισφέρει την τεχνογνωσία της στην επεξεργασία εικόνας.



Παρά το γεγονός ότι τα τηλέφωνα vivo X200 θα έχουν επίπεδες πλευρές, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η οθόνη θα είναι κυρτή. Ο Jia Jingdong, διευθυντής της επωνυμίας vivo, ανέφερε ότι το πάνελ είναι στην πραγματικότητα "micro-quad-curved" και θα χρειαστεί να περιμένουμε την άφιξή τους για να δούμε πόσο μικρές είναι οι καμπύλες.







Διαβάστε ακόμη: iPhone 16 Pro: Οι δύο νέες κάμερες αποδεικνύουν ότι το cutting-edge hardware είναι ανούσιο



Τόσο τα renders όσο και η επίσημη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε χθες επιβεβαίωσαν ότι οι γύρω πλευρές της σειράς X200, θα είναι γυαλιστερές. Το πλαίσιο μπορεί να είναι από τιτάνιο, μπορεί και όχι, αλλά σε μόλις δεκατέσσερις ημέρες από την κυκλοφορία, αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά τα τηλέφωνα.



Πηγή: gsmarena



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια