Κληρώσεις στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ Tύπου ΠΣΑΕ ΜΜΕ

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Κληρώσεις στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ Tύπου ΠΣΑΕ ΜΜΕ
https://www.zoornalistas.com/2024/10/t.html
Oct 25th 2024, 13:25


Πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Πανελληνίου Συλλόγου Αθλουμένων Εργαζομένων στα ΜΜΕ, στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, οι κληρώσεις των επίσημων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου & μπάσκετ Τύπου ΠΣΑΕ ΜΜΕ για τη σεζόν 2024-2025.
Την εκδήλωση του ποδοσφαίρου τίμησαν με την παρουσία τους ο Νίκος Μάλλιαρης, μέλος της πρώτης επιτροπής πρωταθλήματος ποδοσφαίρου δημοσιογράφων του 1983 και πρώην μέλος του ΠΣΑΠΠ, καθώς και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, πρώην πρόεδρος και σταθερό μέλος των οργανωτικών επιτροπών της διοργάνωσης ποδοσφαίρου Τύπου.

Οι ομάδες που θα μετέχουν στο φετινό επίσημο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Τύπου είναι: Kingbet, Sportime, WSL gr, Enwsi gr , Flash gr, ΣΕΗ, Υ.ΕΘ.Α, EΡΤ United, περιοδικό Σχεδία.

Αντίστοιχα, στη κλήρωση της διοργάνωσης της καλαθοσφαίρισης εκτός από τους εκπροσώπους των ομάδων έδωσαν το παρών η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, κα Μαρία Αντωνιάδου και ο διευθύνων σύμβουλος της Α4Β & αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος της Δυτικής Ελλάδας, κος Λίνος Μπλέτσας.

Στο φετινό πρωτάθλημα Τύπου στο μπάσκετ θα αγωνιστούν οι ομάδες: STAR TV, DPG, SDNA, iefimerida, Eurosport, WSL gr, ΣΚΑΙ, ΜΠΑΜ, ΑΘΗΝΑ 9.84, Δημοκρατία.

Ο σύλλογος Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ διαθέτει την επίσημη πιστοποίηση ως φορέας υλοποίησης δράσεων αθλητικού τουρισμού και δραστηριοτήτων αθλητικής αναψυχής στα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το επίσημο Πρωτάθλημα Τύπου διοργανώνεται από την ημέρα ίδρυσής του από το σύλλογο και διεξάγεται υπό την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, αρκετών δήμων της Αττικής, του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας & Ενημέρωσης, και υπό την αιγίδα των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΔΟΕΑΠ.

Οι διοργανώσεις που υλοποιούνται έχουν ως πρωταρχικό σκοπό την άθληση των ανθρώπων που ζουν και αναπνέουν στον Τύπο, τη σύσφιξη δεσμών φιλίας & σχέσεων, την ανάπτυξη του πνεύματος αλληλεγγύης στις δύσκολες περιόδους που διανύει ο κλάδος μας. Σύμφωνα με τους κύριους σκοπούς της καταστατικής σύστασης, ο ΠΣΑΕ ΜΜΕ σχεδιάζει και υλοποιεί διοργανώσεις (π.χ. ποδόσφαιρο, μπάσκετ, δρομικούς αγώνες, πινγκ πονγκ, τένις, σκάκι, βόλεϊ κ.λπ., με συμμετοχή ανδρών και γυναικών εργαζομένων στα ΜΜΕ) και συμμετέχει σε εκδηλώσεις με κοινωνικό πρόσημο, οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία με κυρίαρχους πρωταγωνιστές τους ανθρώπους του χώρου του Τύπου.




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια