Τα νέα sneakers του Target μεγαλώνουν μαζί με το πόδι σας

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Τα νέα sneakers του Target μεγαλώνουν μαζί με το πόδι σας
https://www.secnews.gr/623093/nea-sneakers-target-megalonoun-mazi-podi/
Oct 2nd 2024, 20:00

Το Target παρουσιάζει μια νέα σειρά sneakers με έξυπνο σχέδιο που τους επιτρέπει να μεγαλώνουν με το πόδι του χρήστη, επεκτείνοντας το διάστημα που μπορούν να φορεθούν. Τα παπούτσια ÜNOS by Sz (το οποίο είναι συντομογραφία του "U Need One Size") είναι διαθέσιμα σε παιδικά μεγέθη για 34,99 $ και μεγέθη για ενήλικες για 49,99 $, σε 16 διαφορετικές επιλογές χρωμάτων.



Δείτε επισης: Samsung Shortcut Sneakers: Κυκλοφόρησαν τα Hi-Tech Sneakers






Τα sneakers ÜNOS by Sz του Target, διαθέτουν σόλα που χωρίζεται σε δύο τμήματα με ένα κανάλι σε σχήμα Ζ, αλλά κάθε πλευρά παραμένει συνδεδεμένη με εύκαμπτα υφάσματα. Ο σχεδιασμός επιτρέπει στα παπούτσια να επεκτείνονται σε πλάτος και μήκος, ενώ παράλληλα παρέχουν ασφαλή εφαρμογή — έως και μισό μέγεθος στην παιδική έκδοση και έως πλήρες μέγεθος στην ενήλικη έκδοση.



Τα παπούτσια δημιουργήθηκαν για να λύσουν πολλά διαφορετικά προβλήματα με τα υποδήματα. Το πιο προφανές είναι ότι τα πόδια των παιδιών συχνά μεγαλώνουν πολύ πριν φθαρούν τα παπούτσια τους και μερικές φορές καταλήγουν να φορούν άβολα υποδήματα όταν οι γονείς δεν συνειδητοποιούν ότι είναι πολύ μικρά. Το ÜNOS by Sz θα επεκτείνει τη δυνατότητα χρήσης του καθώς το πόδι ξεπερνά το αρχικό μέγεθος του παπουτσιού.



Δείτε ακόμα: Η μάρκα αθλητικών Mizuno έπεσε θύμα επίθεσης ransomware






Ο unisex σχεδιασμός των νέων sneakers του Target, θα επιτρέψει σε ενήλικες με μεγαλύτερα ή φαρδύτερα πόδια να βρουν πιο εύκολα ένα παπούτσι που τους ταιριάζει, με επιλογές που φτάνουν μέχρι το μέγεθος 15 για γυναίκες. Το ÜNOS της Sz θα είναι επίσης πιο κατάλληλο για όσους έχουν το ένα πόδι μισό, ή ακόμα και πλήρες μέγεθος, μεγαλύτερο από το άλλο, γλιτώνοντάς τους από το να αγοράσουν δύο ζευγάρια για να αντιμετωπίσουν την απόκλιση.



Δείτε επίσης: Polestar 4: Το Νέο Πολυτελές Ηλεκτρικό Coupe SUV



Τα αθλητικά παπούτσια σχεδιάστηκαν από τον Δρ D'Wayne Edwards, πρόεδρο του επιχειρηματικού και σχεδιαστικού κολεγίου Pensole Lewis College (PLC) στο Ντιτρόιτ. Η σχολή περιγράφει τον Edwards ως «τον πιο εξέχοντα μαύρο σχεδιαστή στη βιομηχανία υποδημάτων», με καριέρα που περιελάμβανε θητείες στο LA Gear, τη Nike και την Jordan.



Πηγή: theverge



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια