Προγραμματιστές γιορτάζουν τις δημιουργίες τους στο ROC Game Fest

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Προγραμματιστές γιορτάζουν τις δημιουργίες τους στο ROC Game Fest
https://www.secnews.gr/622721/programmatistes-giortazoun-tis-dhmiourgies-tous-sto-roc-game-fest/
Oct 1st 2024, 12:55

Στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Ρότσεστερ, πραγματοποιήθηκε το 8ο ετήσιο ROC Game Fest, μια εκδήλωση που συγκέντρωσε προγραμματιστές παιχνιδιών για να γιορτάσουν τις δημιουργίες τους.







Στο φεστιβάλ παρουσιάστηκαν 45 παιχνίδια που αναπτύχθηκαν από φοιτητές και ανεξάρτητους προγραμματιστές, σύμφωνα με τη διευθύντρια σχέσεων με τη βιομηχανία παιχνιδιών, Jennifer Hinton.



Δείτε σχετικά: Η Epic Games μηνύει τη Samsung και τη Google



Η εκδήλωση προσέφερε επίσης ευκαιρίες για παιχνίδια δοκιμής, ομιλίες και συμμετοχή σε παιδικούς διαγωνισμούς cosplay.



Φοιτητές όπως ο John Wager, εκφράστηκαν για το πάθος τους στο σχεδιασμό παιχνιδιών, αναφέροντας τη διαδικασία της ανάπτυξης και τη χαρά που προσφέρει στους παίκτες. Ο καθηγητής Jesse O'Brien εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή νέων ανθρώπων στην ανάπτυξη παιχνιδιών και την εξέλιξη της βιομηχανίας.



Διαβάστε επίσης: Η Samsung κατηγορείται ότι παρεμπόδισε τις λήψεις Fortnite



Η Jennifer Hinton τόνισε τη σημασία του σχεδιασμού παιχνιδιών για τους νέους φοιτητές στο RIT, επισημαίνοντας πόσο ενθαρρυντικό είναι να βλέπουν τους εαυτούς τους να συμμετέχουν σε αυτό το μέλλον.



Οι σχεδιαστές επισημαίνουν ότι η είσοδος στην ανάπτυξη παιχνιδιών είναι πιο εύκολη από ποτέ, χάρη σε μια ευρύτερη και υποστηρικτική κοινότητα. Ο Wager ενθαρρύνει τους ενδιαφερόμενους να μην φοβούνται να μπλέκονται στην ανάπτυξη παιχνιδιών, καθώς υπάρχουν άφθονες διαδικτυακές πηγές και σεμινάρια διαθέσιμα.







Δείτε περισσότερα: Η Razer λανσάρει gaming μαξιλάρι για την καρέκλα σας!



Η κοινότητα είναι φιλόξενη και πολλοί είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις τους. Οι προγραμματιστές προτείνουν σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν να μάθουν προγράμματα σχεδίασης παιχνιδιών και να αρχίσουν να εξασκούν τις ικανότητές τους, παίζοντας παιχνίδια μόνοι τους.



Πηγή: 13wham



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια