Ο Αυτιάς (του Σκάι) εγκωμιάζει τον Real: «Να καμαρώνεις για αυτό το ραδιόφωνο»

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Ο Αυτιάς (του Σκάι) εγκωμιάζει τον Real: «Να καμαρώνεις για αυτό το ραδιόφωνο»
https://www.zoornalistas.com/2024/10/real.html
Oct 19th 2024, 19:09


Ο Γιώργος Αυτιάς έχει από τη νέα μιντιακή περίοδο τακτική παρουσία στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη στον Real fm. Κάτι σαν ραδιοφωνικό «ένθετο», ας πούμε. Δεν είναι αδιάφορο –και τουλάχιστον είναι πιο καλό από μια αντίστοιχη δισεβδομαδιαία μεγάλη σε χρόνο παρουσία άλλου προσώπου, επιστήμονα, που είχε η εκπομπή της περασμένης περιόδου. Ήταν ένας μη δημοσιογράφος που εξέφραζε άποψη επί παντός, πάντα οργισμένη και καταγγελτική για οτιδήποτε συνέβαινε, και ας μην βρισκόταν το θέμα (συνήθως δεν βρισκόταν) στο επιστημονικό του πεδίο.

Ο Αυτιάς, πέρα από τις συνεχείς αυτοαναφορές και την κατάχρηση εγκωμίων για τους πάντες –τουλάχιστον για τους αρεστούς του ή αυτούς που έχει λόγο να εγκωμιάσει– λέει χρηστικά πράγματα και δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες, που αν θέλεις τις κρατάς, αν όχι τις πετάς. Ακούγεται ευχάριστα όπως και να το πάρεις, από τη σοβαρή ή, αν θέλεις και είσαι στους απέναντί του, και από τη λιγότερη σοβαρή πλευρά τους.

Στη σημερινή εκπομπή ο Γιώργος Αυτιάς σε μια από τις εγκωμιαστικές εξάρσεις του είπε στον Γιάννη Παπαγιάννη, εννοώντας τον Real, πως πρέπει «να καμαρώνεις που αυτό το ραδιόφωνο είναι πρώτο σε όλη την Ελλάδα», ενώ εξήρε την πολυφωνία του σταθμού του Νίκου Χατζηνικολάου. Ωστόσο, το να είναι o Real πρώτος σε όλη την Ελλάδα συζητιέται γιατί δεν έχει πανελλαδική εμβέλεια. Έχει βέβαια περιφερειακούς σταθμούς με τους οποίους συνεργάζεται και από τους οποίους αναμεταδίδεται το πρόγραμμά του, όπως έχει και το διαδίκτυο που δίνει τη δυνατότητα να το ακούν σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου –δηλαδή θα μπορούσε να πει ότι είναι και πρώτο στην Ευρώπη, στην Αμερική και στις θάλασσες με ακροατές τούς ναυτικούς μας στα ποντοπόρα πλοία.

Ο ευρωβουλευτής, και για χρόνια κορυφαίος σε τηλεθέαση και σε ακροαματικότητα στον Σκάι, δεν είχε πρόβλημα να ανεβάσει σε απήχηση πάνω από το ραδιοφωνικό κανάλι του Φαλήρου εκείνο του Αμαρουσίου. Υποθέτουμε ότι όταν ξανακατέβει στα νότια για κάποια εμφάνιση, ραδιοφωνική ή τηλεοπτική, επίσης δεν θα έχει πρόβλημα να δώσει την πρωτιά στον Σκάι. Ο καλός λόγος περισσεύει στο στόμα του Γιώργου Αυτιά. Σε υπερθετικό βαθμό.

- από το Harddog



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια