Το PlayStation Network είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Το PlayStation Network είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως
https://www.secnews.gr/622673/playstation-network-einai-ektos-leitourgias-pagkosmios/
Oct 1st 2024, 12:09

Το PlayStation Network είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως, με τους συνδρομητές να επιβεβαιώνουν ότι δεν μπορούν πλέον να παίζουν παιχνίδια online ή να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο της εταιρείας.



Δείτε επίσης: SteelSeries: Κυκλοφορεί gaming ακουστικά για Xbox, PlayStation ή PC







Το PlayStation Network (PSN) είναι η διαδικτυακή υπηρεσία που προσφέρεται από τη Sony για όλες τις κονσόλες PlayStation, όπως το PlayStation 4 και το PlayStation 5. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και υπηρεσιών, όπως διαδικτυακό παιχνίδι πολλαπλών παικτών, αγορές ψηφιακών παιχνιδιών, πρόσβαση σε εφαρμογές streaming και αποθήκευση δεδομένων στο cloud. Μέσω του PSN, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν επίσης επιπλέον περιεχόμενο και ενημερώσεις για τα αγαπημένα τους παιχνίδια, καθώς και να συμμετέχουν σε προσφορές και προγράμματα συνδρομής όπως το PlayStation Plus, που προσφέρει δωρεάν παιχνίδια και αποκλειστικές εκπτώσεις.



Όταν προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο PSN, οι χρήστες ενδέχεται να δουν σφάλματα που δηλώνουν, "Η σύνδεση με τον διακομιστή έληξε" ή "Παρουσιάστηκε σφάλμα".



Η σελίδα κατάστασης του PlayStation Network έχει επιβεβαιώσει ότι είναι εκτός λειτουργίας, δηλώνοντας ότι επηρεάζει όλες τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης λογαριασμού, των παιχνιδιών και των κοινωνικών δικτύων, του PlayStation Video, του PlayStation Store και του PlayStation Direct.



Δείτε ακόμα: Η Sony παρουσίασε το νέο PS5 Pro – Χαρακτηριστικά, τιμή



"Μπορεί να έχετε δυσκολία στην εκκίνηση παιχνιδιών, εφαρμογών ή λειτουργιών δικτύου. Εργαζόμαστε για να επιλύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας", αναφέρει το μήνυμα κατάστασης για την υπηρεσία Gaming και κοινωνικής δικτύωσης.






Η σελίδα κατάστασης αναφέρει ότι το PlayStation Network βγήκε εκτός λειτουργίας περίπου στις 8:41 μ.μ. ET και ότι εργάζονται για την αποκατάσταση της υπηρεσίας.



Νωρίτερα, η Sony διόρθωσε ένα σφάλμα που προκάλεσε την εμφάνιση διαφημίσεων, προωθήσεων παιχνιδιών και τρέιλερ, εκεί όπου συνήθως εμφανίζεται η προσαρμοσμένη τέχνη παιχνιδιών κατά την επιλογή ενός παιχνιδιού. Δεν πιστεύεται ότι αυτή η διακοπή σχετίζεται με αυτό το ζήτημα.



Ενημέρωση: Η Sony ενημέρωσε τη σελίδα κατάστασης PlayStation Network για να πει ότι τα ζητήματα του PlayStation Direct έχουν επιλυθεί.



Δείτε επίσης: Η Sony επιβεβαίωσε το PS5 Pro στον εορτασμό της 30ης επετείου της



Ωστόσο, όλες οι άλλες υπηρεσίες του PlayStation Network παραμένουν εκτός λειτουργίας, καθώς οι διακομιστές υποστήριξης εξακολουθούν να επιστρέφουν μηνύματα "HTTP 500 Internal Server Error". Αυτός ο τύπος σφάλματος εμφανίζεται συνήθως όταν ένας διακομιστής είναι υπερφορτωμένος.



Πηγή: bleepingcomputer



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια