Oura Ring 4: Πιο λεπτός σχεδιασμός, καλύτερη ακρίβεια, περισσότερα μεγέθη

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Oura Ring 4: Πιο λεπτός σχεδιασμός, καλύτερη ακρίβεια, περισσότερα μεγέθη
https://www.secnews.gr/623285/oura-ring-4-pio-leptos-sxediasmos-kaliteri-akribeia-perissotera-megethi/
Oct 3rd 2024, 16:53

Η Oura προχωρά σε μια σημαντική ανανέωση του δημοφιλούς έξυπνου δαχτυλιδιού της και της εφαρμογής της. Η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε το Oura Ring 4, το οποίο θα κοστίζει $349 και θα διαθέτει πιο λεπτό σχεδιασμό, βελτιωμένη ακρίβεια και περισσότερα μεγέθη. Η εφαρμογή Oura θα υποστεί επίσης έναν πλήρη ανασχεδιασμό για να οργανώσει καλύτερα τις νέες δυνατότητες που έχουν προστεθεί τους τελευταίους μήνες.






Με μια πρώτη ματιά, το Oura Ring 4 μοιάζει αρκετά με το 3. Ωστόσο, το νέο δαχτυλίδι θα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από τιτάνιο. Όλα τα δαχτυλίδια θα είναι πλήρως στρογγυλά, χωρίς επίπεδη άκρη. Επιπλέον, οι αισθητήρες δεν θα προεξέχουν. Υπάρχουν μέσα σε εσοχές για πιο επίπεδο και άνετο αποτέλεσμα.



Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Ring: Θα κυκλοφορήσει σε μεγαλύτερα μεγέθη;



Η μεγαλύτερη αναβάθμιση, ωστόσο, έχει να κάνει με το λογισμικό. Η Oura αναφέρει ότι ο νέος αλγόριθμος βοηθά στην επίλυση ενός βασικού προβλήματος: τα δάχτυλα του καθενός είναι διαφορετικά και τα δαχτυλίδια μπορεί να μετακινούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι αισθητήρες δεν συλλέγουν δεδομένα από το βέλτιστο σημείο, προκαλώντας κενά στα δεδομένα. Ο νέος αλγόριθμος αυξάνει τον αριθμό των signal pathways από 8 σε 18. Υποτίθεται ότι αυτό του επιτρέπει να επιλέγει το καλύτερο σήμα σε κάθε δεδομένη στιγμή.



Η Oura αναφέρει ότι ο νέος αλγόριθμος αυξάνει την ποιότητα του σήματος κατά 120% και βελτιώνει την ακρίβεια στην παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα κατά 30%. Επιπλέον, ο νέος αλγόριθμος μειώνει τα κενά στις μετρήσεις καρδιακών παλμών κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας κατά 7% και 31% αντίστοιχα.



Μια άλλη σημαντική αναβάθμιση σχετίζεται με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, φτάνοντας έως και τις οκτώ ημέρες, ανάλογα με το μέγεθος του δαχτυλιδιού. (Σε μεγαλύτερα μεγέθη, η διάρκεια της μπαταρίας είναι συνήθως καλύτερη).



Δείτε επίσης: Το Smart δαχτυλίδι Evie φροντίζει για την υγεία των γυναικών



Η Oura επεκτείνει, ακόμα, την γκάμα μεγεθών της στο Oura Ring 4. Πλέον, θα μπορείς να αγοράσεις το δαχτυλίδι σε μεγέθη από 4 έως 15, ενώ προηγουμένως περιοριζόταν στα μεγέθη 6 έως 13.



Το Oura Ring 4 θα ξεκινά από $349 και θα αρχίσει να αποστέλλεται από τις 15 Οκτωβρίου.



Οι βελτιώσεις στο Oura Ring 4 θα ενισχύσουν τη λειτουργικότητά του και ταυτόχρονα θα βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη. Έτσι, το δαχτυλίδι μπορεί να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο για όποιον θέλει να δώσει προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία του. Είτε είστε αθλητής, είτε απλά κάποιος που επιδιώκει να βελτιώσει τη γενική του υγεία, το Oura Ring 4 προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και υποστήριξη για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.






Με την αγορά wearables να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, ο ανταγωνισμός είναι έντονος μεταξύ των εταιρειών που διεκδικούν την προσοχή των καταναλωτών. Με όλες αυτές τις βελτιώσεις, η Oura μπορεί να αποκτήσει ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων έξυπνων φορητών συσκευών, προσφέροντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές προσαρμογής και εξατομίκευσης. Αυτή η κίνηση θα μπορούσε να προσελκύσει νέους χρήστες.



Δείτε επίσης: Το Galaxy Ring λειτουργεί με τηλέφωνα Android αλλά με μία προϋπόθεση



Αλλαγές στην εφαρμογή



Όσον αφορά στην εφαρμογή της εταιρείας, οι χρήστες της Oura μπορεί να έχουν παρατηρήσει ότι έγινε πιο "φορτωμένη" τους τελευταίους μήνες, καθώς προστέθηκαν νέες δυνατότητες για την παρακολούθηση του άγχους, της αναπαραγωγικής υγείας, της καρδιάς, ενώ προστέθηκε και το πειραματικό πρόγραμμα Labs beta. Για να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα, η ανανεωμένη εφαρμογή θα έχει τώρα τρεις ενότητες: Today, Vitals και My Health. Η καρτέλα Today θα παρέχει μια σύνοψη των βιομετρικών δεδομένων, ανάλογα με τον χρόνο και τους στόχους υγείας του χρήστη. Η καρτέλα Vitals θα επιτρέπει στους χρήστες να εμβαθύνουν σε μετρήσεις και σκορ, ενώ η καρτέλα My Health θα εστιάζει στις μακροπρόθεσμες τάσεις.



Πηγή: www.theverge.com



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια