MME ΣΥΡΙΖΑ: «Λευκός καπνός» για τα χρωστούμενα στους εργαζόμενους

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

MME ΣΥΡΙΖΑ: «Λευκός καπνός» για τα χρωστούμενα στους εργαζόμενους
https://www.zoornalistas.com/2024/10/mme.html
Oct 2nd 2024, 23:19


Θετική έκβαση είχε η τριμερής συνάντηση το πρωί στο ΣΕΠΕ για τους εργαζόμενους σε «Αυγή» και «Στο Κοκκινο». Η διοίκηση των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε ότι το αργότερο στις επόμενες 24 ώρες θα μπει στους τραπεζικούς λογαριασμούς η εξόφληση του Ιουλίου (για την «Αυγή») και ο μισθός Αυγούστου και επίσης ότι στα μέσα Οκτωβρίου (15/10 το αργότερο) θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα Σεπτεμβρίου και όποια άλλη εκκρεμότητα.
Σύμφωνα δε με την ΕΤΕΡ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας των Μέσων του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Νικόλτσιος «δεσμεύθηκε για την εξόφληση των δεδουλευμένων όλων των εργαζομένων του ραδιοσταθμού έως και τον Αύγουστο 2024 εντός της ημέρας ενώ, για τον Σεπτέμβριο 2024, ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των εργαζομένων αυτός όπως καταβληθεί μέχρι τις 15 Οκτωβρίου».
Στην μεταβολή του «κλίματος» παίζει ρόλο και το γεγονός ότι «είναι καθοδόν για το ταμείο του κόμματος» η κρατική επιχορήγηση.
Σε πνεύμα αλληλοκατανόησης, εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εκπροσώπων από «Αυγή» και «Στο Κόκκινο» με τον Σωκράτη Φάμελλο, περιγράφουν εργαζόμενοι σε εφημερίδα και ραδιοσταθμό, η πρώτη του κύκλου επαφών που έχουν ζητήσει με τους υποψήφιους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εκδήλωσε ενδιαφέρον για το μέλλον ραδιοσταθμού και εφημερίδας (και ψηφιακών εκδόσεων), αναφέρουν εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πήρε θέση στο ενδεχόμενο επανακυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου, του έκανε όμως εντύπωση, όπως υποστηρίζεται, η πληροφορία ότι το ετήσιο κόστος της «Αυγής» ήταν στα 100.000 ευρώ. - από topontiki.gr



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια