Πού μπορείτε να προπαραγγείλετε το Lego Horizon Adventures;

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Πού μπορείτε να προπαραγγείλετε το Lego Horizon Adventures;
https://www.secnews.gr/623428/pou-mporeite-na-proparaggeilete-to-lego-horizon-adventures/
Oct 4th 2024, 11:52

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του livestream του PlayStation στις 24 Σεπτεμβρίου, το Lego Horizon Adventures θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου.







Το παιχνίδι συνδυάζει την περιπέτεια δράσης της σειράς Horizon με τον κόσμο του Lego. Αν και αυτή η συνεργασία είναι απρόσμενη, η μεγαλύτερη έκπληξη έρχεται από τις πλατφόρμες στις οποίες κυκλοφορεί: PS5, PC και Nintendo Switch.



Δείτε επίσης: Nintendo: Έκλεισε τον Switch emulator Ryujinx;



Δεδομένου ότι το Horizon είναι μια σειρά πρώτου κατασκευαστή της PlayStation και ότι το Lego Horizon Adventures έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τα Guerrilla Studios, που ανήκουν στη Sony, δεν θα περιμέναμε μια έκδοση για Switch. Ωστόσο, αυτή η έκδοση υπάρχει και οι θαυμαστές έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν την φυσική έκδοση του Lego Horizon Adventures για PS5 και Nintendo Switch στο Amazon. Η Digital Deluxe Edition είναι επίσης διαθέσιμη για προπαραγγελία.



Μπόνους προπαραγγελίας Lego Horizon Adventures



Η προπαραγγελία του Lego Horizon Adventures ξεκλειδώνει τη στολή του Shield-Weaver του Aloy μέσα στο παιχνίδι. Αυτό το μπόνους διατίθεται με τις προπαραγγελίες της τυπικής έκδοσης και της ψηφιακής πολυτελούς έκδοσης σε όλες τις πλατφόρμες.



Lego Horizon Adventures Digital Deluxe Edition



Διαβάστε περισσότερα: Fortnite – χρονικά όρια: Οι γονείς θα ορίζουν πόση ώρα θα παίξει το παιδί



Η Standard Edition του Lego Horizon Adventures περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι στην αγαπημένη σας πλατφόρμα, καθώς και τα προνόμια προπαραγγελίας. Φυσικά, οι φυσικές εκδόσεις για PS5 και Nintendo Switch είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία μέσω Amazon, Target και GameStop. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε ψηφιακές προπαραγγελίες.



Για όσους επιθυμούν περισσότερα περιεχόμενα εντός του παιχνιδιού, μπορείτε να αποκτήσετε την ψηφιακή πολυτελή έκδοση του Lego Horizon Adventures στην τιμή των 70 $. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, το preorder bonus skin, καθώς και επιπλέον περιεχόμενο, όπως ένα rollercoaster για την πόλη Mother's Heart και μια ποικιλία μοναδικών εξαρτημάτων για τον Aloy, όπως:








Banuk Armor outfit



Shadow Stalwart outfit



Metal "Alloy" Aloy outfit



Ratchet outfit



Rivet outfit



Sackboy outfit




Δείτε ακόμη: Τα πάντα για το Κεφάλαιο 5, Σεζόν 3 του Fortnite Battle Royale



Οι ψηφιακές προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες σε PSN και PC μέσω του Steam και του Epic Games Store. Οι ψηφιακές προπαραγγελίες Switch θα είναι διαθέσιμες στο eShop σε μεταγενέστερη ημερομηνία.



Πηγή: gamespot



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια