iPad Mini 7: Όλες οι φήμες για το νέο iPad της Apple

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

iPad Mini 7: Όλες οι φήμες για το νέο iPad της Apple
https://www.secnews.gr/624098/ipad-mini-7-oles-oi-fimes-gia-neo-ipad-apple/
Oct 8th 2024, 18:16

Τις τελευταίες ημέρες λέγεται έντονα ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iPad mini 7 τον Νοέμβριο. Εδώ θα δούμε συνοπτικά, τι μπορούμε να περιμένουμε από τη νέα συσκευή, με βάση τις τελευταίες φήμες και αναφορές.






Σχεδιασμός και οθόνη του iPad



Το νέο iPad mini 7 είναι πιθανό να διατηρήσει την οθόνη 8,3 ιντσών και το σχεδιασμό που υπάρχει και στο έκτο μοντέλο. Ωστόσο, υπάρχει μια φήμη που λέει ότι η Apple μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του «jelly scrolling» κάνοντας κάποιες αλλαγές στην οθόνη. Έτσι, μπορεί να ελαχιστοποιηθεί το lag κατά το κατακόρυφο scrolling σε portrait orientation, κάτι που ενοχλεί πολλούς χρήστες του τρέχοντος μοντέλου.



Δείτε επίσης: Δείτε τα νέα χρώματα του Apple iPhone 17 Pro!



Απόδοση



Το iPad mini 7 αναμένεται να έχει πάλι A-series τσιπ. Μπορεί να διαθέτει είτε το τσιπ A17 Pro είτε το τσιπ A18 που βρίσκεται και στο iPhone 16. Αν ισχύουν αυτές οι φήμες, θα ενισχυθεί σημαντικά η απόδοση του iPad και  θα μπορεί να υποστηρίζει λειτουργίες Apple Intelligence.



Συνδεσιμότητα



Πιστεύεται ότι το νέο iPad mini θα περιλαμβάνει υποστήριξη Wi-Fi 6E, επιτρέποντας τη σύνδεση στο 6GHz band σε συμβατούς routers. Επίσης, αναμένεται υποστήριξη Bluetooth 5.3.



Βελτιώσεις κάμερας



Η Apple ενδέχεται να μετακινήσει την μπροστινή κάμερα στο οριζόντιο άκρο, όπως στο τελευταίο iPad Air. Αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να βελτιώσει την εμπειρία βιντεοκλήσεων, ειδικά όταν χρησιμοποιείται το landscape orientation. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν αναβαθμίσεις όπως υποστήριξη HDR 4 και ευρύτερο aperture.



Δείτε επίσης: Το Apple iOS 18.0.1 διορθώνει σφάλματα κωδικού πρόσβασης



Συμβατότητα με Apple Pencil



Το iPad mini 7 πιθανότατα θα υποστηρίζει το Apple Pencil Pro, το οποίο εισήγαγε χαρακτηριστικά όπως squeeze gestures, απτική ανάδραση και ενσωμάτωση Find My.






Χρώμα



Το νέο μοντέλο μπορεί να υιοθετήσει μια χρωματική παλέτα παρόμοια με του iPad Air. Το τρέχον iPad mini είναι διαθέσιμο σε διαστημικό γκρι, starlight, ροζ και μοβ. Ωστόσο, θα μπορούσε να προστεθεί το μπλε χρώμα και να αφαιρεθεί το ροζ.



Κυκλοφορία



Όπως προείπαμε, πιστεύεται ότι το νέο iPad mini 7 θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο ίσως μαζί με του νέους M4 Mac υπολογιστές. Το νέο μοντέλο είναι πιθανό να διατηρήσει παρόμοια τιμή με τον προκάτοχό του, ξεκινώντας από 499 $ για το μοντέλο Wi-Fi.



Δείτε επίσης: Η Apple λανσάρει νέα Creative Activities για τους δασκάλους



Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, το iPad Mini 7 θα προσφέρει μια τέλεια ισορροπία portability και απόδοσης, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όποιον χρειάζεται μια μικρή αλλά ισχυρή συσκευή. Με τον κομψό σχεδιασμό, το πιο ισχυρό τσιπ, το Apple Intelligence και άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, είναι κατάλληλο τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.



Η Apple δεν είναι ένας απλός "παίκτης" στην παγκόσμια αγορά τεχνολογίας. Είναι ένας από τους κυρίαρχους παράγοντες, χάρη στην επίμονη επιδίωξή της για καινοτόμο σχεδιασμό και τολμηρές τεχνολογικές πρωτοβουλίες. Και αυτό το δείχνει σχεδόν με κάθε νέο προϊόν που παρουσιάζει. Μένει να δούμε αν ισχύουν οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για το iPad mini 7.



Πηγή: www.macrumors.com



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια