Δυνατότητα δημοσίευσης Instagram Reels απευθείας στο Threads

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Δυνατότητα δημοσίευσης Instagram Reels απευθείας στο Threads
https://www.secnews.gr/624248/dynatothta-dhmosieushs-instagram-reels-apeutheias-sto-threads/
Oct 9th 2024, 14:20

Το Threads της Meta δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τα Reels του Instagram απευθείας στο Threads.







Το Threads της Meta προσπαθεί να αξιοποιήσει τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook και του Instagram, και πειραματίζεται στις αναρτήσεις Threads σε μορφή καρουζέλ.



Ο ερευνητής Alessandro Paluzzi ανακάλυψε ότι το Threads εργάζεται σε μια νέα επιλογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν Reels από τον λογαριασμό τους και να τα δημοσιεύουν απευθείας στο Threads. Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο TechCrunch ότι πράγματι δοκιμάζει αυτή τη λειτουργία.



Δείτε σχετικά: Instagram: Φέρνει τα "Teen Accounts" για τους ανήλικους χρήστες



Ο Paluzzi ανέφερε ότι όταν πατήσετε το κουμπί Instagram στο παράθυρο σύνθεσης των Threads, θα εμφανιστεί ένα πλέγμα με τις αναρτήσεις και τα reels σας από το Instagram. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τα Reels που επιθυμείτε να δημοσιεύσετε στο Threads.



Πολλοί χρήστες δημοσιεύουν ήδη τα posts τους στο Instagram και τα Reels στο Threads, με στόχο να αποκτήσουν περισσότερους οπαδούς και να ενισχύσουν την αφοσίωση στο περιεχόμενό τους. Αυτό το νέο κουμπί μπορεί να διευκολύνει αυτή τη διαδικασία.



Νωρίτερα φέτος, η Meta ξεκίνησε να δοκιμάζει μια δυνατότητα που αυτοματοποιεί τη διασταύρωση των αναρτήσεων από το Instagram στα Threads. Επιπλέον, η εταιρεία είχε πειραματιστεί με μια παρόμοια λειτουργία στο Facebook νωρίτερα.







Διαβάστε περισσότερα: Instagram: Δυνατότητα για "σχόλια" και στα Stories



Πέρυσι, προκειμένου να επεκτείνει την εμβέλεια των αναρτήσεων Threads και να ενθαρρύνει περισσότερους χρήστες να αξιοποιήσουν το νέο κοινωνικό δίκτυο, η Meta ξεκίνησε την προβολή καρουζέλ αναρτήσεων Threads στο Facebook και το Instagram.



Ορισμένα άτομα δεν επιθυμούσαν να προτείνονται οι αναρτήσεις τους σε χρήστες του Instagram και του Facebook, γι'αυτό η Meta εισήγαγε διακριτικά μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να εξαιρεθούν από το πρόγραμμα συστάσεων.



Πηγή: techcrunch



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια