Η Honor εργάζεται σε ένα «πολυδιπλούμενο» τηλέφωνο

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Η Honor εργάζεται σε ένα «πολυδιπλούμενο» τηλέφωνο
https://www.secnews.gr/622862/honor-ergazetai-tilefono-diplonei-pollous-trpous/
Oct 1st 2024, 20:17

Οι εταιρείες τεχνολογίας, είναι αποφασισμένες να κυκλοφορήσουν ένα τηλέφωνο με μεγαλύτερη ποσότητα οθόνης, και η αύξηση του μεγέθους κάθε χρόνο δεν είναι αρκετή. Κι από ότι φαίνεται ούτε ένα απλό αναδιπλούμενο, είναι αρκετό! Μετά το ντεμπούτο της Huawei με το tri-fold τηλέφωνό της, η Honor φαίνεται να προσπαθεί να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και εργάζεται σε ένα πολυδιπλούμενο τηλέφωνο.



Δείτε επίσης: Ένα ακόμα tri-foldable smartphone μπορεί να είναι στο δρόμο







Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε πρόσφατα περιγράφει μια συσκευή που μοιάζει σαν να έχει ένα σύμβολο συν στη μέση. Αυτές είναι οι δύο πτυχές που τρέχουν κατά μήκος της οθόνης αυτού του υποτιθέμενου τηλεφώνου. Ο σχεδιασμός αυτός καθιστά δυνατή την περιστροφή του τηλεφώνου προς τα μέσα και προς τα έξω, τόσο κάθετα όσο και οριζόντια. Σημαίνει επίσης ότι αυτή η συσκευή θα έχει δυνητικά πολύ μεγάλη οθόνη.



Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του πολυδιπλούμενου τηλεφώνου, δεν σχετίζεται με το φημολογούμενο tri-fold της Honor που στοχεύει να ανταγωνιστεί άμεσα το Huawei Mate XT ενώ είναι ακόμη πιο λεπτό. Μιλάει για μια πιθανή μελλοντική συσκευή που πιθανότατα θα ταξινομηθεί ως εντελώς διαφορετικός τύπος smartphone.



Δείτε ακόμα: Huawei: Σχεδόν 3 εκατ. προπαραγγελίες για το tri-fold Mate XT



Φυσικά, αν ένα τέτοιο πολυδιπλούμενο τηλέφωνο φτάσει στα ράφια, θα κοστίζει σίγουρα πολύ ακριβά. Το Huawei Mate XT πουλήθηκε για πάνω από 21.000 $ σε μία περίπτωση. Μόνο οι πιο μεγάλοι λάτρεις και συλλέκτες —με αρκετά χρήματα στη διάθεσή τους— θα έπαιρναν ένα τηλέφωνο σε τέτοια τιμή.






Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του πολυδιπλούμενου τηλεφώνου της Honor ωστόσο, υπογραμμίζει επίσης μια άλλη πτυχή της βιομηχανίας τηλεφώνων. Δείχνει ξεκάθαρα πόση καινοτομία σπεύδουν να επιτύχουν οι Κινέζοι κατασκευαστές.



Κάπως σαν την αγορά αυτοκινήτων, η οποία τώρα βλέπει μια εισροή προσιτών κινεζικών αυτοκινήτων με εξαιρετικούς αριθμούς απόδοσης και ποιότητα κατασκευής. Οι τρέχουσες προσφορές τηλεφώνων υπερέχουν επίσης με διάφορους τρόπους σε σχέση με τις γνωστές επωνυμίες. Για παράδειγμα, τα οικονομικά κινέζικα smartphone έρχονται συχνά με τριπλάσια ποσοστά φόρτισης από το τυπικό Galaxy ή iPhone σας.



Δείτε επίσης: Η Honor παρουσιάζει το νέο πτυσσόμενο smartphone Magic V3!



Υπάρχει λόγος που αυτοί οι κατασκευαστές απολαμβάνουν τόσο μεγάλο μερίδιο αγοράς σε έναν τεράστιο αριθμό χωρών. Και ενώ μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλείς στις ΗΠΑ, το να είναι οι πρώτοι που θα σχεδιάσουν κάτι νέο θα τους δώσει ένα πλεονέκτημα.



Πηγή: phonearena



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια