Το Google NotebookLM μετατρέπει τα βίντεο του YouTube σε podcast

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Το Google NotebookLM μετατρέπει τα βίντεο του YouTube σε podcast
https://www.secnews.gr/623457/to-google-notebooklm-metatrepei-ta-video-tou-youtube-se-podcast/
Oct 4th 2024, 13:44

Η πρόσφατη ενημέρωση του NotebookLM της Google μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη.







Το NotebookLM, το notebook της Google που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI), επιτρέπει τώρα στους χρήστες να μετατρέπουν μεγάλα βίντεο του YouTube σε συνοπτικά podcast που δημιουργούνται από AI, εξοικονομώντας χρόνο και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της μελέτης.



Διαβάστε ακόμη: Εφαρμογές σε Google Play και App Store διευκόλυναν "pig butchering" απάτες



Αυτή η νέα δυνατότητα έρχεται αμέσως μετά την ενημέρωση του Σεπτεμβρίου, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν δημόσια URL και αρχεία ήχου του YouTube απευθείας στο σημειωματάριό τους για τη δημιουργία οδηγών μελέτης.



Αν και αυτή η ενημέρωση δεν είναι κατάλληλη για βιντεολόγους ή βίντεο GRWM, αν παρακολουθείτε συζητήσεις, συνέδρια, συνεντεύξεις ή άλλο ενημερωτικό περιεχόμενο στο YouTube, μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο—ιδιαίτερα αν σας αρέσει να συλλέγετε νέες πληροφορίες ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, είτε πρόκειται για μεγάλες αποστάσεις είτε για μια ημέρα στο πάρκο. Ουσιαστικά, μπορείτε να επιμελείτε τα δικά σας επεισόδια podcast και να τα ακούτε οπουδήποτε, κάτι που δεν είναι πάντα εφικτό με ένα βίντεο YouTube αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο WiFi.



Δείτε επίσης: Το Apple Podcasts χάνει έδαφος – Πιο δημοφιλές το YouTube



Πώς να μετατρέψετε τα βίντεο του YouTube σε podcast AI



Αρχικά, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του NotebookLM ή το Google Labs και επιλέξτε την επιλογή "Δοκιμάστε το NotebookLM". Θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Google για να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε ένα νέο σημειωματάριο ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα υπάρχον.



Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Σύνδεσμος" στην ενότητα επιλογής πηγής, επιλέξτε "YouTube" και επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube που επιθυμείτε. Για να δημιουργήσετε το AI podcast σας, επιλέξτε "Δημιουργία" στην κατηγορία Επισκόπηση ήχου.







Διαβάστε περισσότερα: Apple: Επενδύει περισσότερο στο AI, αλλά υστερεί συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της



Η Google έχει προειδοποιήσει ότι η λειτουργία Audio Overview, που δημιουργεί το podcast AI, έχει κάποιους περιορισμούς. Για παράδειγμα, μπορεί να απαιτηθούν αρκετά λεπτά για να παραχθεί μια Επισκόπηση ήχου για μεγαλύτερα σημειωματάρια, και τα αποτελέσματα ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες.



Πηγή: zdnet



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια