Η Google φέρνει το Gmail Q&A σε iOS συσκευές

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Η Google φέρνει το Gmail Q&A σε iOS συσκευές
https://www.secnews.gr/623583/google-fernei-gmail-qa-se-ios-siskeues/
Oct 4th 2024, 17:44

Η Google φέρνει το Gmail Q&A σε iOS και επιτρέπει στους χρήστες iPhone να κάνουν ερωτήσεις στο Gemini σχετικά με το Inbox τους.






Το Gmail Q&A μπορεί να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τα email σας, να σας δείξει μη αναγνωσμένα μηνύματα ή μηνύματα από έναν συγκεκριμένο αποστολέα. Μπορεί, ακόμα, να σας βοηθήσει να συνοψίσετε emails σχετικά με ένα θέμα και να απαντήσει σε γενικές ερωτήσεις από το Google search, χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το Inbox σας.



Δείτε επίσης: Το Gmail εισάγει μπλε "Security Tick" σε iPhone και Android



Ουσιαστικά, οι χρήστες iOS θα αποκτήσουν έναν AI assistant, που υποστηρίζεται από το Gemini και θα τους βοηθήσει στη διαχείριση του Inbox τους. Η ίδια λειτουργία παρουσιάστηκε σε web και Android συσκευές λίγο νωρίτερα για να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίζουν πιο εύκολα διάφορες πληροφορίες στα emails τους και στο Google Drive.



«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βοηθάμε τους χρήστες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους με τη βοήθεια του Gemini στο Gmail. Οι χρήστες έχουν πλέον ακόμη περισσότερες δυνατότητες από το Gemini, ώστε να μπορούν να κάνουν περισσότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας στο γραφείο τους ή ακόμα και εν κινήσει», λέει η Google.



Όπως και στις εκδόσεις web και Android, η λειτουργία Gmail Q&A στο iOS είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές Google One AI Premium ή σε λογαριασμούς Google Workspace με Gemini Business, Enterprise, Education ή Education Premium add-ons.



Δείτε επίσης: Gmail: Πώς να αυξήσετε τον χρόνο αναίρεσης αποστολής email;



Η Google φέρνει το Gmail Q&A σε iOS συσκευές


Η Google διευκρίνισε ότι μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να εμφανιστεί η δυνατότητα.



Ωστόσο, με την κυκλοφορία αυτής της δυνατότητας στο iOS, η Google επεκτείνει την εμβέλειά της σε ένα ευρύτερο κοινό. Αυτή η κίνηση ευθυγραμμίζεται, επίσης, με την αυξανόμενη τάση προς την απομακρυσμένη εργασία μέσω κινητού τηλεφώνου, όπου η πρόσβαση σε αποτελεσματικά εργαλεία διαχείρισης email μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τόσο τα άτομα όσο και τις επιχειρήσεις.



Δείτε επίσης: Gmail: Πώς να δημιουργήσετε Labels για ένα πιο οργανωμένο Inbox;



Επιπλέον, το Gmail Q&A υπογραμμίζει τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινή μας εργασία. Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να εξελίσσεται, έχει ενσωματωθεί περισσότερο στην καθημερινή μας ζωή και στη ρουτίνα μας. Δυνατότητες όπως το Gmail Q&A δείχνουν πως η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα πρακτικό εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά μας.



Πηγή: www.theverge.com



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια