Η αγαπημένη μας gaming τηλεόραση είναι διαθέσιμη σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή!

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Η αγαπημένη μας gaming τηλεόραση είναι διαθέσιμη σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή!
https://www.secnews.gr/623988/i-agapimeni-mas-gaming-tileorasi-einai-diathesimi-se-ekplhktika-xamhlh-timh/
Oct 8th 2024, 13:36

Αν περιμένετε τις εκπτώσεις στο τέλος του έτους για μια gaming τηλεόραση, ετοιμαστείτε να νιώσετε την απόλυτη δικαίωση.







Η κορυφαία μας επιλογή για gaming τηλεόραση αυτή τη στιγμή είναι η Samsung S90C, σε μέγεθος 65 ιντσών, η οποία έχει μειωθεί στα 1.297,99 $ στην Amazon (από 1.997,99 $). Παρά το γεγονός ότι η τιμή της τηλεόρασης κυμαίνεται γύρω από το όριο των 1.500 $ τους τελευταίους μήνες, αυτή η προσφορά είναι η πιο χαμηλή που έχουμε δει και αξίζει να την εκμεταλλευτείτε τώρα. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή, η τιμή για την τηλεόραση των 65 ιντσών είναι πιο χαμηλή από εκείνη του μοντέλου των 55 ιντσών!



Διαβάστε περισσότερα: Το Racing Wheel του Mario Kart είναι διαθέσιμο σε χαμηλότερη τιμή στην Amazon



Αυτή είναι μια εκπληκτική προσφορά για μια εξαιρετική OLED τηλεόραση gaming από τη Samsung, η οποία συνδυάζει την ιστορία της εταιρείας με μια σειρά λειτουργιών που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε παίκτη, είτε παίζετε σε PS5, Xbox, Switch ή PC. Διαθέτει τέσσερις θύρες HDMI 2.1, καθυστέρηση εισόδου 10 ms, μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης και, φυσικά, εξαιρετική ποιότητα εικόνας.



Η καλύτερη προσφορά gaming τηλεόρασης σήμερα



Τηλεόραση Samsung 65 ιντσών S90C 4K OLED: από 1.699,99 $ τώρα 1.499,99 $ στην Amazon



Δείτε ακόμη: Nintendo: Έκλεισε τον Switch emulator Ryujinx;



Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια εκπληκτική προσφορά για την αγαπημένη μας τηλεόραση παιχνιδιών, η οποία περιλαμβάνει και το μεγάλο μοντέλο 65 ιντσών, προσφέροντας εξαιρετική αξία. Αυτή η τηλεόραση θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας για τα επόμενα χρόνια, χάρη στο εξαιρετικό πάνελ OLED και μια ποικιλία λειτουργιών gaming που την κάνουν τον ιδανικό σας σύντροφο για το PS5 Pro.



Η Samsung S90C, μέλος της σειράς 2023 της Samsung, προσφέρει αδιαμφισβήτητη ποιότητα, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες τηλεοράσεις για κάθε χρήση και εξαιρετική επιλογή για gaming. Ακόμη και σε σύγκριση με το νεότερο μοντέλο «D» που κυκλοφόρησε φέτος, η ποιότητα του S90C διατηρείται, ενώ η σχέση ποιότητας-τιμής που προσφέρει σε αυτήν την κατηγορία είναι δύσκολο να παραβλεφθεί.







Διαβάστε επίσης: Fortnite – χρονικά όρια: Οι γονείς θα ορίζουν πόση ώρα θα παίξει το παιδί



Αυτό που καθιστά αυτή τη συμφωνία ακόμη πιο ελκυστική είναι οι προπαραγγελίες για το PS5 Pro. Εάν έχετε αποφασίσει να αναβαθμίσετε την κονσόλα σας με το νέο, πιο ισχυρό PlayStation 5 Pro και έχετε τον προϋπολογισμό, τότε αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτήν την αναβάθμιση.



Πηγή: techradar



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια