Galaxy Z Fold 2: Δεν θα δέχεται πια ενημερώσεις λογισμικού

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Galaxy Z Fold 2: Δεν θα δέχεται πια ενημερώσεις λογισμικού
https://www.secnews.gr/624180/galaxy-z-fold-2-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CE%B3/
Oct 9th 2024, 11:24

Το Samsung Galaxy Z Fold 2 θα σταματήσει να λαμβάνει ενημερώσεις λογισμικού από εδώ και στο εξής.







Η Samsung ενημέρωσε τη λίστα των συσκευών που πληρούν τις προϋποθέσεις για λήψη ενημερώσεων ασφαλείας και το Galaxy Z Fold 2 δεν περιλαμβάνεται πλέον σε αυτήν τη λίστα.



Το Galaxy Z Fold 2 ήταν έτοιμο για τρεις σημαντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος Android και η τελευταία από αυτές τις αναβαθμίσεις — το Android 13 — κυκλοφόρησε στα τέλη του 2022.



Διαβάστε ακόμη: Το Samsung One UI 7 που βασίζεται στο Android 15, θα κυκλοφορήσει το 2025



Η τελευταία του ενημέρωση One UI — έκδοση 5.1.1 — κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, από τότε , έχει λάβει μόνο ενημερώσεις ασφαλείας. Αλλά αυτό σταματά τώρα.



Τέλος οι ενημερώσεις λογισμικού για το Galaxy Z Fold 2



Δείτε περισσότερα: Η τελευταία ενημέρωση της Samsung παγώνει παλιότερα Galaxy



Το Fold 2 θα μπορούσε να λάβει μια τελευταία ενημέρωση ασφαλείας σε ορισμένες χώρες, αλλά η Samsung θα τερματίσει την υποστήριξη για το δεύτερο μοντέλο Fold πριν τελειώσει η χρονιά. Εάν είστε κάτοχος ενός Galaxy Z Fold 2 και ενδιαφέρεστε να έχετε το πιο ενημερωμένο λογισμικό, ήρθε η ώρα να κάνετε αναβάθμιση.



Το Galaxy Z Fold 6 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους κατόχους Fold 2 που επιθυμούν να αλλάξουν σε ένα νέο τηλέφωνο, ειδικά αν θέλουν η συσκευή τους να λαμβάνει ενημερώσεις για πολύ καιρό ακόμα. Το Galaxy Z Fold 6, όπως όλα τα κορυφαία τηλέφωνα Galaxy που κυκλοφόρησαν το 2024, θα λαμβάνουν ενημερώσεις Android, One UI και ασφαλείας για επτά χρόνια.







Διαβάστε επίσης: Αυξήσεις τιμών στη σειρά Samsung Galaxy FE;



Θα μπορούσατε, φυσικά, να παραμείνετε με το Fold 2 σας λίγο περισσότερο, ειδικά αν δεν πιστεύετε ότι το Galaxy Z Fold 6 προσφέρει αρκετές βελτιώσεις hardware. Το Fold 6 είναι σαφώς καλύτερο από πολλές απόψεις, αλλά η σειρά Fold δεν λαμβάνει τεράστιες αναβαθμίσεις από έτος σε έτος, σε αντίθεση με τη ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S, επομένως το Fold 6 δεν είναι ένα τεράστιο άλμα από κάθε άποψη.



Πηγή: sammobile



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια