Fortnite – χρονικά όρια: Οι γονείς θα ορίζουν πόση ώρα θα παίξει το παιδί

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Fortnite – χρονικά όρια: Οι γονείς θα ορίζουν πόση ώρα θα παίξει το παιδί
https://www.secnews.gr/622798/fortnite-xronika-oria-goneis-paidia/
Oct 1st 2024, 16:11

Το Fortnite προσφέρει κάποια νέα στοιχεία ελέγχου που επιτρέπουν στους γονείς να θέτουν χρονικά όρια, ώστε να μην μπορούν να παίζουν τα παιδιά ατέλειωτες ώρες.






Από εδώ και στο εξής, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν πόση ώρα μπορεί να παίξει το παιδί Fortnite ανά ημέρα, να επιλέξουν time windows για το πότε μπορεί να παίξει και να επιλέξουν εάν το παιδί τους έχει τη δυνατότητα να ζητήσει περισσότερο χρόνο.



Δείτε επίσης: Η Samsung κατηγορείται ότι παρεμπόδισε τις λήψεις Fortnite



Εάν ενεργοποιηθούν τα χρονικά όρια, τα παιδιά θα παίζουν κανονικά, αλλά θα δουν μια ειδοποίηση (εντός του παιχνιδιού Fortnite) όταν απομένουν 30 λεπτά. Ο χρόνος τους παρακολουθείται όταν παίζουν Fortnite modes που έχουν δημιουργηθεί από την Epic Games, όπως το Battle Royale και το Lego Fortnite. Επίσης, ισχύει για creator-made experiences που έχουν δημιουργηθεί με το Unreal Editor for Fortnite (UEFN).



Μόλις το παιδί φτάσει στο όριό του, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Fortnite ή το UEFN μέχρι την επόμενη μέρα ή μέχρι να ξεκινήσει ένα νέο time window, εκτός εάν κάποιος γονέας επιλέξει να δώσει περισσότερο χρόνο.



Οι γονείς θα μπορούν να βλέπουν πόση ώρα παίζει το παιδί Fortnite σε έναν πίνακα ελέγχου Time Reports.



Δείτε επίσης: Η Epic Games μηνύει τη Samsung και τη Google



Τα χρονικά όρια λειτουργούν σε κονσόλες και συσκευές. Εάν το παιδί χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό σε όλες τις συσκευές, το όριο που έχουν ορίσει οι γονείς θα ισχύει για το Fortnite και το UEFN. Τα χρονικά όρια τίθενται σε παύση εάν το Fortnite ή το UEFN είναι ανενεργά (π.χ. όταν το Fortnite μπαίνει σε Sleep Mode ή όταν το UEFN βρίσκεται σε αδράνεια).



Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρονικά όρια προστίθενται στους ήδη υπάρχοντες ελέγχους που προσφέρει η Epic Games στους γονείς. Ένας από αυτούς τους ελέγχους είναι η δυνατότητα να εμποδίζουν την πρόσβαση των παιδιών σε συγκεκριμένα experiences με βάση το rating τους.



Fortnite – χρονικά όρια: Οι γονείς θα ορίζουν πόση ώρα θα παίξει το παιδί


Αυτοί οι νέοι γονικοί έλεγχοι στοχεύουν στην παροχή καλύτερης ισορροπίας μεταξύ του παιχνιδιού και άλλων δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας ότι τα παιδιά έχουν μια ολοκληρωμένη καθημερινή ρουτίνα. Με την καλύτερη διαχείριση του χρόνου, η Epic Games προωθεί ένα πιο υπεύθυνο περιβάλλον παιχνιδιού, αντιμετωπίζοντας τις ανησυχίες σχετικά με υπερβολικό gaming και διατηρώντας παράλληλα μια ελκυστική εμπειρία για τους παίκτες.



Δείτε επίσης: Ευρωπαϊκή Ένωση: Το Epic Games Store έφτασε στο iPad



Το Fortnite είναι ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι, με παίκτες κάθε ηλικίας και υπόβαθρου να συγκεντρώνονται για να ανταγωνιστούν και να συνεργαστούν στον εικονικό αυτό κόσμο!



Πηγή: www.theverge.com



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια