Eπιτυχημένοι τίτλοι

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Eπιτυχημένοι τίτλοι
https://www.zoornalistas.com/2024/10/e.html
Oct 27th 2024, 14:56


Το σκάνδαλο με τα χρήματα της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδας που διοχετεύτηκαν –επενδύθηκαν!– από κληρικούς της Επισκοπής Σύρου σε νυχτερινά κέντρα της Πελοποννήσου ήταν ό,τι πρέπει για να κάνουν «παιχνίδι» με τους τίτλους οι συντάκτες ύλης των εφημερίδων (που πάντα ψάχνουν τον ξεχωριστό, τον έξυπνο, τίτλο όταν το θέμα το επιτρέπει), καθώς επίσης οι αρχισυντάκτες και οι διευθυντές που στήνουν τα πρωτοσέλιδα.

Και πράγματι υπήρχαν στις εκδόσεις της Παρασκευής αρκετοί τίτλοι που «έπαιξαν» με το θέμα, άλλοι που απλώς ανέφεραν το γεγονός και κάποιοι πολύ επιτυχημένοι. Αντιγράφουμε από τις πρώτες σελίδες όλους τους τίτλους, χωρίς ησειρά που τους αναφέρουμε να σημαίνει ότι τους αξιολογούμε. Αφήνουμε, όμως, για το τέλος τους δύο κατά τη γνώμη μας πιο έξυπνους. Λοιπόν:

«Βρόμικες business από ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας» (Απογευματινή), «"Ιερό" ξέπλυμα χρήματος σε μπουζούκια» (Ελεύθερος Τύπος), «Οι μπίζνες με "άγια πανέρια" της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδος» (Espresso), «Τι απαντά η Καθολική Εκκλησία για το σκάνδαλο "ξεπλύματος μαύρου χρήματος"» (Ο Λόγος), «Οικονομικό σκάνδαλο στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδος» (Εστία),«Σκάνδαλο στην Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος» (Ελεύθερη Ώρα), «Καθολικό "ξέπλυμα" σε μπουζουξίδικα από τους παπικούς» (Δημοκρατία),«"Θείο" χρήμα στα μπουζούκια» (Star). Και στο τέλος οι δύο πρωτοσέλιδοι τίτλοι τους οποίους θεωρούμε πιο επιτυχημένους:
Ο ένας σε μονόστηλη προβολή από την Εφημερίδα των Συντακτών:«Από τη Σύρο του Βαμβακάρη στα σκυλάδικα!»
Ο άλλος στο βασικό θέμα της Καθημερινής: «Ιερές μπίζνες στους ναούς της νύχτας».

- από το harddog



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια