Canva: Πώς να προγραμματίσετε μια ανάρτηση στο Instagram;

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Canva: Πώς να προγραμματίσετε μια ανάρτηση στο Instagram;
https://www.secnews.gr/618838/canva-pos-na-programmatisete-anartisi-instagram/
Oct 5th 2024, 12:00

Η Canva προσφέρει εκπληκτικές λειτουργίες που κάνουν τη δημιουργία αναρτήσεων στο Instagram απίστευτα εύκολη! Αφού ετοιμάσετε το post σας, μπορείτε είτε να το δημοσιεύσετε απευθείας στο Instagram είτε να το προγραμματίσετε για αργότερα. Η δυνατότητα προγραμματισμού είναι πολύ χρήσιμη, γιατί σας επιτρέπει να δημιουργείτε πολλές αναρτήσεις, οποιαδήποτε στιγμή θέλετε και να τις δημοσιεύετε σταδιακά, ώστε η σελίδα σας στο Instagram να βγάζει πάντα νέο περιεχόμενο. Σε αυτόν τον οδηγό θα δείτε πώς μπορείτε να προγραμματίσετε μια ανάρτηση στο Instagram μέσω του Canva.



Δείτε επίσης: Πώς να κανονίσετε γρήγορα, ραντεβού στο Instagram






Canva: Πώς να δημιουργήσετε μια ανάρτηση στο Instagram



Αρχικά, ας δούμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα post. Το Instagram σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δύο διαφορετικά μεγέθη: το τυπικό τετράγωνο μέγεθος στα 1080 x 1080 pixel και το μέγεθος πορτρέτου στα 1080 x 1350 pixel.



Για να δημιουργήσετε μια ανάρτηση Instagram στο Canva, κάντε κλικ στο Create a Design στην αρχική σελίδα. Βρείτε τις επιλογές Instagram Post και επιλέξτε αυτή με τις κατάλληλες για εσάς διαστάσεις. Θα ανοίξει η σελίδα επεξεργασίας, όπου μπορείτε να φτιάξετε το post σας.



Έχετε επίσης την επιλογή να βρείτε ένα template για μια ανάρτηση στο Instagram, επομένως το σχέδιο έχει ήδη δημιουργηθεί για εσάς. Απλά θα χρειαστεί να αλλάξετε τις πληροφορίες προεπισκόπησης. Στη γραμμή αναζήτησης, στο κέντρο της αρχικής σελίδας του Canva, πληκτρολογήστε Instagram και πατήστε enter. Εάν πληκτρολογήσετε στο Instagram Post, θα λάβετε μόνο τετράγωνο μέγεθος.



Από εκεί, θα δείτε μια σειρά επιλογών templates για να διαλέξετε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε επιλέξει μία από τις πολύ μεγάλες αναρτήσεις, επειδή αυτές έχουν μέγεθος για Stories και Reels. Εάν ένα template έχει εικονίδιο κορώνας, η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες Canva Pro.



Επιλέξτε το template που σας αρέσει και προσαρμόστε το σχέδιό σας στο Canva Editor. Μπορείτε να βελτιώσετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram με διάφορους τρόπους.



Δείτε επίσης: Instagram: Πώς να διαγράψετε μαζικά και να αρχειοθετήσετε posts;



Πώς να προγραμματίσετε μια ανάρτηση στο Instagram μέσω Canva



Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία του post σας, μπορείτε να το προγραμματίσετε. Ωστόσο, θα χρειαστεί να έχετε πρόσβαση στο Canva Pro (Το Canva παρέχει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών).




Για να προγραμματίσετε μια ανάρτηση στο Instagram μέσω της mobile εφαρμογής Canva, ανοίξτε την εικόνα που θέλετε να δημοσιεύσετε και επιλέξτε το κουμπί Share στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.





Επιλέξτε Schedule.





Από εκεί, θα χρειαστεί χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα σχεδιασμού περιεχομένου του Canva.





Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε να μεταφορτωθεί η ανάρτηση στο Instagram.





Στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο.





Θα χρειαστεί να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram σε Professional Account και να τον επισυνάψετε σε μια σελίδα στο Facebook για να συνεχίσετε.





Αμέσως μετά, γράψτε μια λεζάντα και, στη συνέχεια, προγραμματίστε την ανάρτησή σας.




Δείτε επίσης: Instagram: Πώς να προγραμματίσετε αναρτήσεις;






Tips για τη δημιουργία ελκυστικών αναρτήσεων στο Instagram



Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου όταν χρησιμοποιείτε το Canva για τη δημιουργία αναρτήσεων στο Instagram:



Σκεφτείτε το κοινό σας: Η κατανόηση των δημογραφικών στοιχείων, των ενδιαφερόντων και των προτιμήσεων του κοινού σας είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία σχετικών και ελκυστικών αναρτήσεων.



Χρησιμοποιήστε γραφικά υψηλής ποιότητας: Το Instagram είναι μια οπτική πλατφόρμα, επομένως είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε εικόνες υψηλής ανάλυσης που είναι οπτικά ελκυστικές. Η Canva προσφέρει μια βιβλιοθήκη φωτογραφιών με επαγγελματική εμφάνιση, για να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε τις αναρτήσεις σας.



Να είστε συνεπείς με το branding: Η χρήση σταθερών χρωμάτων, γραμματοσειρών και στοιχείων σχεδίασης συμβάλλει στη δημιουργία μιας συνεκτικής και αναγνωρίσιμης επωνυμίας στο Instagram.



Πειραματιστείτε με διαφορετικούς τύπους αναρτήσεων: Η Canva προσφέρει πρότυπα για διάφορους τύπους αναρτήσεων, όπως αναρτήσεις καρουζέλ, stories και αναρτήσεις βίντεο. Ο πειραματισμός με διαφορετικές μορφές μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε φρέσκο ​​και ελκυστικό το περιεχόμενό σας.



Πηγή: www.makeuseof.com



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια