Προς την έξοδο ο Οικονόμου...

Nonews-NEWS.com



Προς την έξοδο ο Οικονόμου...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_937.html
Oct 1st 2024, 14:00



Σαν πολλά μαζεύονται τα «περίεργα θέματα» στην κυβέρνηση με υπουργούς και υφυπουργούς και δεν ξέρω πώς θα καταφέρει να αντέξει ο Μητσοτάκης μέχρι τον Φεβρουάριο, που λογικά είναι τοποθετημένος ο ανασχηματισμός...Μετά την Όλγα Κεφαλογιάννη με τα… χαλιά της, προέκυψε εσχάτως και θέμα βαρύ και δύσκολο με τον Βασίλη Οικονόμου.

Ο υφυπουργός Μεταφορών έκανε μία ατυχέστατη δήλωση για τα Τέμπη και πριν καταλαγιάσει ο θόρυβος βρέθηκε να απολογείται για τον διευθυντή του γραφείου.

Ο οποίος διευθυντής είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση με… trafficking και ξεπλύματος χρήματος. Μπουμπούκι ο άνθρωπος. Αλλά, όταν ένας υφυπουργός επιλέγει συνεργάτες, έχει και την ευθύνη της επιλογής των συνεργατών αυτών. Εκτός κι αν ο Οικονόμου απλά… υφυπουργεύει.

Αν φύγει πάντως και ο Βασίλης Οικονόμου (μετά τον Γιάννη) σημαίνει ότι το επίθετο αυτό δεν στεριώνει σε κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ενημέρωση από Τσιάρα και Γεραπετρίτη

Άλλοι υπουργοί δεν έχουν το άγχος κάποιου ανασχηματισμού – ή καρατόμησης σε απλά ελληνικά – αλλά τα προβλήματά τους είναι πιο… πεζά.

Για παράδειγμα πώς θα πείσουν τους βουλευτές της ΝΔ, που οι μισοί είναι με το δάκτυλο στη… σκανδάλη, για τις πολιτικές που ασκούν στον τομέα τους.

Αύριο Τετάρτη ο Κώστας Τσιάρας θα ενημερώσει, λέει, τους γαλάζιους βουλευτές της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής για τα αγροτικά.

Και την Πέμπτη ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα πράξει το ίδιο με τους βουλευτές της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων, καθώς έχει ανοίξει η βεντάλια των ελληνοτουρκικών και μόνο αέρα για δροσιά δεν κάνει – μάλλον έχει παγώσει πολλούς.

Ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά για το πώς θα πάνε οι συναντήσεις. Αλλά παλιός κοινοβουλευτικός έλεγε ότι εάν σέβονται λίγο τον εαυτό τους οι βουλευτές έναν χαμό, έστω και με εύσχημο τρόπο, θα τον κάνουν. Έτσι για την τιμή των… όπλων και των… τρακτέρ...Κάλχας - Ποντίκι




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια