Ο Δ. Κουτσούμπας για γνήσια εργατική λαϊκή αντιπολίτευση ...

Nonews-NEWS.com



Ο Δ. Κουτσούμπας για γνήσια εργατική λαϊκή αντιπολίτευση ...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_3165.html
Oct 20th 2024, 12:27


...απέναντι στην βολική αντιπολίτευση... Κριτική στη κυβέρνηση για τις πολιτικές της ,αλλά και στην «βολική» αντιπολίτευση, έκανε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Κουτσούμπας από τα Ιωάννινα ,όπου αυτή την ώρα ,είναι ομιλητής στη Πανηπειρωτική σύσκεψη σωματείων ,φορέων και συνδικαλιστών. O γγ του ΚΚΕ ειδικότερα δήλωσε:

"Την... ώρα που η κυβέρνηση της Ν.Δ και το κράτος, χρηματοδοτεί αφειδώς, τους μονοπωλιακούς ομίλους για την κερδοφορία τους και χρηματοδοτεί επίσης, την πολεμική οικονομία, τους εξοπλισμούς για ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και συμμετοχή σε πολέμους του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας κατά άλλων λαών, η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα- εντείνει την εκμετάλλευση απέναντί τους- βρίσκονται στους δρόμους του αγώνα και την ίδια ώρα, που εργάτες υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, αγρότες επιστήμονες, νέοι και νέες στο τομέα της Παιδείας, στον τομέα της Υγείας, βιώνουν ένταση της εκμετάλλευσης , εντατικοποίηση της εργασίας ,χαμηλούς μισθούς και μεροκάματα, ανασφάλεια, με κίνδυνο ακόμη και για την ζωή τους, το ΚΚΕ, το εργατικό λαϊκό κίνημα δηλώνει παρών.
Σήμερα σταθμός μας ,είναι τα Γιάννενα, σε μια συζήτηση και ταυτόχρονα προσπάθεια οργάνωσης της λαϊκής αντεπίθεσης, μιας γνήσιας εργατικής λαϊκής αντιπολίτευσης, ενάντια σε αυτή την κυβέρνηση και σε αντιπαράθεση με μια βολική αντιπολίτευση που κάνουν τα κόμματα του συστήματος ,κυρίως τα κόμματα τα της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας.
Βρισκόμαστε σήμερα εδώ συναντόμαστε του ΚΚΕ τα Εργατικά Κέντρα με μαζικούς φορείς εργατικά Σωματεία ,Συλλόγους Αγροτικούς ,Επαγγελματιών Εμπόρων Φοιτητικούς ,άλλους μαζικούς φορείς των Ιωαννίνων και γενικότερα της περιοχής της Ηπείρου, για να συζητήσουμε αυτά τα ζητήματα. Ενωμένοι στον Αγώνα για να αντιπαλέψουμε αυτή την βάρβαρη πολιτική και να βρεθούμε σε ένα ξέφωτο, που πραγματικά θα ζει με ευημερία ο λαός της Ηπείρου, ο λαός όλης της Ελλάδας".



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια