Η κάλπη που βγάζει πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ...

Nonews-NEWS.com



Η κάλπη που βγάζει πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_7026.html
Oct 13th 2024, 08:22



Νίκος Ανδρουλάκης ή Χάρης Δούκας; Αυτό είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, οι οποίοι επιλέγουν στις εσωκομματικές κάλπες τον νέο τους πρόεδρο....

Οι δύο μονομάχοι έλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στον α΄ γύρο (την προηγούμενη Κυριακή), με τον Ν. Ανδρουλάκη να συγκεντρώνει 89.288 ψήφους (και ποσοστό 29,64%) και τον Χάρη Δούκα 64.490 ψήφους (ποσοστό 21,41%). Στις κάλπες του β' γύρου, λοιπόν, ο απερχόμενος πρόεδρος θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει το προβάδισμά του, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων να ανατρέψει την κατάσταση. 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο μεσοδιάστημα δεν υπήρξε debate μεταξύ των μονομάχων, με αμφότερες τις πλευρές να κατηγορούν η μία την άλλη. 

Οι κάλπες του δεύτερου γύρου θα κλείσουν στις 7 το βράδυ, ενώ οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να γνωρίζουμε αρκετά νωρίς τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Σαφής ώρα δεν μπορεί να προβλεφθεί, ωστόσο υπολογίζεται ακόμη και με παράταση ψηφοφορίας ότι θα υπάρχει σαφής εκτίμηση έως τις 10–11 το βράδυ.
Μετά τις κάλπες, το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να περάσει στο επόμενο στάδιο: αυτό της αναδιάταξης δυνάμεων, της εξωστρεφούς δράσης και της προσπάθειας -μέσα από την επανεδραίωση στον χώρο της προοδευτικής αντιπολίτευσης- να αποτελέσει στις επόμενες εθνικές εκλογές την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης στη Ν.Δ. Οποιος από τους δύο διεκδικητές κι αν εκλεγεί, θα κληθεί να υπηρετήσει τον επίμαχο στόχο, ακολουθώντας όμως ο καθένας το δικό του σχέδιο όπως το έχει περιγράψει όλο το προηγούμενο διάστημα.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια