Καραμανλής ή ...«τάνκς»

Nonews-NEWS.com



Καραμανλής ή ...«τάνκς»
http://www.nonews-news.com/2024/10/11-8.html
Oct 4th 2024, 12:00



Δεν πάει μαζί με τον Σαμαρά στο πάρτι για το κόμμα, που οργανώνει ο Κυριάκος... Την ίδια ώρα, το κλίμα στο εσωτερικό της ΝΔ είναι ιδιαίτερα τεταμένο, καθώς φαίνεται ότι οι γαλάζιες ομαδοποιήσεις φοβίζουν τον πρωθυπουργό, μετά και τη νέα κατάθεση της ερώτησης 8 γαλάζιων βουλευτών για την επέκταση της απαλλαγής συνταξιούχων από τη συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη, με το Μαξίμου να προσπαθεί να την υποβαθμίσει.

Λίγες ώρες πριν το πάρτι έξω από το κτήριο που επί σχεδόν τρεις δεκαετίες στέγαζε το κόμμα της ΝΔ, έχει αποσαφηνιστεί ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί δεν θα δώσουν το «παρόν». Παρότι το κλίμα παρουσιάζεται από τους διοργανωτές πανηγυρικό, όλοι είναι βέβαιοι ότι οι Καραμανλής – Σαμαράς δεν θα παρευρεθούν στο πάρτι.

Κυρίαρχη εκτίμηση στο εσωτερικό της ΝΔ είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς πιθανότατα θα απέχει από τη σημερινή γιορτή.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο ανιψιός θα επιλέξει και αυτός την αποχή, διότι είναι και ο ίδιος σφόδρα ενοχλημένος για πολλές πτυχές της ασκούμενης πολιτικής.

Μάλιστα, οι Καραμανλής – Σαμαράς φαίνεται ότι δεν είναι οι μοναδικοί που θα λάμψουν δια της απουσίας τους, καθώς όπως φαίνεται και άλλοι βουλευτές της ΝΔ θα επιλέξουν να απέχουν, με το επιχείρημα «κάθε Παρασκευή φεύγω για την εκλογική μου περιφέρεια».

Υπενθυμίζεται ότι πλέον 11 + 8 βουλευτές έχουν σπεύσει να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση με την κατάθεση ερωτήσεων, ενώ θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν και ποιοι θα παρευρεθούν στο πάρτι…

Πάντως, οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι κατάφεραν να πείσουν αρκετά στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος, έπειτα από το μπαράζ τηλεφωνημάτων που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, περιμένοντας περίπου 3.000 μέλη και στελέχη του κόμματος στο street party...



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια