ΕΔΕ για την πορεία μετά... ξύλου από τα ΜΑΤ...

Nonews-NEWS.com



ΕΔΕ για την πορεία μετά... ξύλου από τα ΜΑΤ...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_885.html
Oct 8th 2024, 18:35



Άλλη μια «εσωτερική» διαδικασία για τα ντοκουμέντα αστυνομικής βίας στην πορεία για τη Γάζα...Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τα νέα αστυνομικά αίσχη που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, από τη χθεσινή μεγαλειώδη πορεία αλληλεγγύης προς τη μαρτυρική  Παλαιστίνη, η οποία στιγματίστηκε από περίσσια καταστολή, διέταξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Αποκαλυπτικό του μένους των αστυνομικών είναι το βίντεο με άνδρα των ΜΑΤ να σπρώχνει και χτυπάει γυναίκα. Ένας συνάδελφός του τον συγκρατεί, ένας τρίτος χτυπάει πολίτες με ασπίδα και κλωτσάει κάποιον που διαμαρτυρήθηκε, ενώ κάποιος άλλος βρίσκει την ευκαιρία να ψεκάσει με χημικά χωρίς λόγο. 

Η χθεσινή κινητοποίηση για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή ήταν, όπως φαίνεται από τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις δυνάμεις της τάξης και της ασφάλειας να εκτονώσουν τα πρωτόγονα, βίαια ένστικτά τους πάνω σε πολίτες που διαδήλωναν με αίτημα το τέλος του πολέμου στη γειτονική μας περιοχή.
Σύμφωνα με την αστυνομία μετά το τέλος της πορείας πραγματοποιήθηκαν 20 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 10 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.


Το βίντεο που ακολουθεί εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ΕΔΕ που διατάχθηκε για άλλο ένα ρεσιτάλ αστυνομικής βίας...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια