«Σήμερα έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία»...

Nonews-NEWS.com



«Σήμερα έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία»...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_16.html
Oct 13th 2024, 10:14

Από τις 7 το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και ο Χάρης Δούκας, ο ένας από τους δύο διεκδικητές, προσήλθε νωρίς στην κάλπη να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα...
Σε δήλωσή του ο Χάρης Δούκας σημείωσε τα εξής:
 «Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Σήμερα έχουμε μια ευκαιρία. Να αλλάξουμε πορεία. Αρκεί να δουλέψουμε όλοι μαζί. Για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, ανοιχτό, νικηφόρο. Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ. Δίνουμε Ελπίδα στη χώρα. Σήμερα ψηφίζουμε για την Aλλαγή!»

Ο Μιχάλης Κατρίνης ψήφισε στο δημαρχείο του Πύργου Ηλείας το πρωί της Κυριακής. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά την κάλπη, δήλωσε πως περιμένει από τους πολίτες να ψηφίσουν με βάση το ποιος πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος πρόεδρος για το ΠΑΣΟΚ.
«Συνεπής απέναντι στο ΠΑΣΟΚ. Από αύριο υπάρχει ένας και μόνο στόχος. Να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ ένα κόμμα ισχυρό, πλειοψηφικό, μία δύναμη αλλαγής. Ξεκάθαρα τοποθετήθηκα δημόσια και είπα να πάνε να ψηφίσουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι ψηφοφόροι μας, να διαλέξουν αυτόν που θεωρούν πως είναι καλύτερος. Αυτό έκανα και αυτό πιστεύω. Είναι στάση αρχής» δήλωσε στις κάμερες.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια