Δικαιολογίες για αναβολή...

Nonews-NEWS.com



Δικαιολογίες για αναβολή...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_7955.html
Oct 17th 2024, 15:30



Ψάχνουν δικαιολογία αναβολής του συνεδρίου στον ΣΥΡΙΖΑ, διαπιστώνω από τις δηλώσεις διαφόρων.

Ο Σπίρτζης έχει την ιδέα να αναβληθεί για κανα δυο εβδομάδες, λέει...Αυτό μου θύμισε εκείνο το περιβόητο της πανδημίας «οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες», που τελικά κράτησε δύο χρόνια τελικά κι ακόμα δεν ξέρουμε εάν ξεφύγαμε από τον κορωνοϊό.

Η πιο προβεβλημένη δικαιολογία είναι το… κλίμα έντασης, που επικρατεί, λέει στις οργανώσεις και στις συνεδριάσεις του κόμματος. Αστεία δικαιολογία για δύο λόγους:

Πρώτον, δεν υπάρχει κρίσιμο συνέδριο κόμματος (οποιουδήποτε κόμματος) που να θυμίζει… εκκλησία. Λογική η ένταση όταν κρίνονται πολλά.

Δεύτερον, κανείς δεν διαβεβαιώνει ότι αν αναβληθεί το συνέδριο η ένταση θα υποχωρήσει. Τουναντίον μπορεί να αυξηθεί...Ο Τεμπονέρας και η αέναη πολιτική κρίση

Ακούω και τον Τεμπονέρα που λέει για αναβολή όλων των διαδικασιών – συνεδρίου και εκλογής προέδρου. Για κάνα δύο μήνες λέει αυτός. Διότι, λέει, πρέπει να μπουν πρώτα οι πολιτικές και μετά τα πρόσωπα.

Μα, τα πρόσωπα είναι το θέμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος εξέπεσε με βάση την απόφαση της κεντρικής επιτροπής και πρόεδρο πρέπει να αποκτήσει το κόμμα να μην γυρίζει σαν ακέφαλος καβαλάρης. Αν περιμένουν να λύσουν όλα τα πολιτικά θέματα πρώτα και μετά να αποκτήσουν πρόεδρο, τότε θα μείνουν για πάντα με την πολιτική γραμματεία και μία λειψή κεντρική επιτροπή να κάνει ότι διευθύνει...Κάλχας - Το Ποντίκι




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια