Σήκωσε το γάντι ο Αντώνης Σαμαράς...

Nonews-NEWS.com



Σήκωσε το γάντι ο Αντώνης Σαμαράς...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_624.html
Oct 23rd 2024, 20:01



«Ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα "ήρεμα νερά" με την Τουρκία», σχολίασαν πηγές από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, απαντώντας στον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη...Οπρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν άφησε αναπάντητη την αιχμή που άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βουλή, αναφερόμενος σε «χαριεντισμούς» με τον «καταδικασμένο 13-0» πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκο Παππά.
Σύμφωνα με πηγές του πρώην προέδρου της Ν.Δ., «είναι προφανές ότι ο Κ. Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Σαμαρά όχι επειδή χαιρέτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση… Άλλωστε η δήλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Novartis, ότι θα πάει όλους τους υπεύθυνους "μέχρι τέλος", ισχύει στο ακέραιο».
Μάλιστα, τόνισε ότι «ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα "ήρεμα νερά" με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλέον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Όπως αυτή μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας. Που μας ανακοίνωσε ότι όχι μόνον η Κάσος αλλά ούτε η Λέσβος ούτε και η Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα! Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια "σύμφωνα φιλίας" και υποκλίσεις.»
Σε κάθε περίπτωση, η άμεση απάντηση από πλευράς Σαμαρά, σε υψηλούς τόνους και με νέα «καρφιά» για την Κύπρο και τα ελληνοτουρκικά συντηρεί το «ψυχροπολεμικό» κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών και τον αναβρασμό που υπάρχει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. 



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια