Ο Διευθυντής του Γραφείου Κασσελάκη απαντά στις επιθέσεις...

Nonews-NEWS.com



Ο Διευθυντής του Γραφείου Κασσελάκη απαντά στις επιθέσεις...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_901.html
Oct 17th 2024, 11:20



Σε μια καυστική δήλωση που ρίχνει λάδι στη φωτιά της εσωκομματικής διαμάχης, ο Μανώλης Καπνισάκης, διευθυντής του Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, σχολίασε με δεικτική διάθεση τις έντονες αντιδράσεις και επιθέσεις που δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης εντός του ΣΥΡΙΖΑ...Ο Καπνισάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν όσοι επικρίνουν με τόση ένταση τον Στέφανο Κασσελάκη είχαν χρησιμοποιήσει την ίδια ενέργεια για να πολεμήσουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα εκλογικά αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν τελείως διαφορετικά. «Είναι βέβαιο ότι στις Ευρωεκλογές τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα υπερέβαιναν το 20%», τόνισε, κατηγορώντας ευθέως τα εσωκομματικά στελέχη που αφοσιώνονται στην απομάκρυνση του Κασσελάκη αντί για τη μάχη κατά της κυβέρνησης.

Συνεχίζοντας, ο Καπνισάκης άφησε αιχμές για την στάση αυτών που «βάζουν φωτιά στα τηλέφωνα» καλώντας συντρόφους να αποκλείσουν άλλους συντρόφους. Αν το ίδιο πάθος είχε επιδειχθεί στις κάλπες, πρόσθεσε, η Αριστερά θα μπορούσε να είχε αναδειχθεί σε κυρίαρχη πολιτική δύναμη.

Η δήλωση κλείνει με μια αιχμηρή παρατήρηση για τους εσωκομματικούς αντιπάλους του Κασσελάκη: «Είναι τόσο ορατό πλέον ότι κάποιοι είχαν άλλο σχέδιο…», υπονοώντας ότι οι αντιδράσεις εναντίον του ίσως υποκρύπτουν διαφορετικά πολιτικά σχέδια.

Η τοποθέτηση αυτή έρχεται να εντείνει τη σύγκρουση εντός του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα εσωκομματικά μαχαιρώματα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ενώ αναμένεται να κορυφωθούν με τη σύγκληση των κεντρικών οργάνων του κόμματος.

Ολόκληρη η δήλωση του διευθυντή του Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη:

«Επειδή η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός, θα ήθελα να μοιραστώ μια σκέψη, μεταφέροντας το αίσθημα των χιλιάδων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Αν όλοι όσοι επιτίθενται σήμερα με αυτή τη δριμύτητα στον Στέφανο Κασσελάκη, ασκούσαν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ίδια ένταση, στοχοπροσήλωση και «εφευρετικότητα», είναι βέβαιο ότι στις Ευρωεκλογές τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα υπερέβαιναν το 20%.
Δες το κόλπο των φανοποιών κατά των γρατζουνιών!Στυλό Επιδιόρθωσης Αυτοκινήτου
Έτσι μπορείτε να επωφεληθείτε από την τεχνολογία AIAI learning

Αν όλοι όσοι περιφέρονται το τελευταίο διάστημα από κανάλι σε κανάλι και ραδιοφωνικό σταθμό για να υποστηρίξουν την «αναγκαιότητα» απομάκρυνσης του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, είχαν οργώσει τη χώρα κατά την προεκλογική περίοδο για να αναδείξουν και επικοινωνήσουν με ανάλογο ζήλο τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος, είναι εξίσου βέβαιο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί επί μακρόν.

Αν όλοι αυτοί που "βάζουν φωτιά" στα τηλέφωνα για να καλέσουν συντρόφους τους να αποκλείσουν σύντροφό τους, είχαν επιδείξει το ίδιο πάθος για ένα μαζικό προσκλητήριο στην κάλπη, η Αριστερά της Δικαιοσύνης, της Αλληλεγγύης, των ίσων ευκαιριών, θα ήταν σήμερα το αύριο του τόπου.

Είναι τόσο ορατό πλέον ότι κάποιοι είχαν άλλο σχέδιο…»




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια