Εφαρμογή καταγράφει τα τραγούδια που ακούνε οι περαστικοί

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Εφαρμογή καταγράφει τα τραγούδια που ακούνε οι περαστικοί
https://www.secnews.gr/622883/efarmogh-katagrafei-ta-tragoudia-pou-akoune-oi-perastikoi/
Oct 2nd 2024, 11:18

Ο Riley Walz τοποθέτησε ένα κουτί σε έναν απομακρυσμένο δρόμο, το οποίο περιέχει μια παλιά Android συσκευή, η οποία λειτουργεί ως υπηρεσία αναγνώρισης τραγουδιών μέσω του Shazam.







Είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, και προσφέρει στους περαστικούς τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν τα κομμάτια που ακούν.



Δείτε σχετικά: Οι συνδρομητές του YouTube Premium αναφέρουν αυξήσεις τιμών



Το λεγόμενο "Bop Spotter" εντοπίζει υπέροχα κομμάτια ή "bops", καταγράφει τα ονόματά τους και τα ανεβάζει σε έναν ιστότοπο, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τους ήχους της Mission από οπουδήποτε!



Μέχρι το πρωί της Τρίτης, το Bop Spotter έχει καταγράψει μια εντυπωσιακή ποικιλία μουσικών ειδών που απολαμβάνουν οι κάτοικοι της Mission. Το "Wildest Dreams" της Taylor Swift, το "Act Right" του Yo Gotti και το "Cuando Volverás" της Aventura είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που ακούστηκαν σήμερα.



Διαβάστε περισσότερα: Το Shazam υποστηρίζει τη λειτουργία Music Haptics στο iOS 18



Σε μια συνέντευξή του στο 404 Media, ο Walz ανέφερε ότι αυτό ήταν απλά ένα έργο που ολοκλήρωσε το Σαββατοκύριακο και του κόστισε περίπου 100 δολάρια. Το αγαπημένο του τραγούδι που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής είναι το "Just the Two of Us" των Bill Withers και Grover Washington, το οποίο κάποιος έπαιζε στο Mission την Κυριακή στις 3 τα ξημερώματα.



Πηγή: techcrunch



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια