Το ταξί του Κασσελάκη...

Nonews-NEWS.com



Το ταξί του Κασσελάκη...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_7883.html
Oct 23rd 2024, 10:20



Τελικά δεν θα κάνει ανοιχτή συγκέντρωση ο Κασσελάκης. Τι μεγάλη έκπληξη!

Παρότι την είχε προετοιμάσει, είχε ζητήσει άδειες από τον δήμο και όλα τα σχετικά. Αντί αυτής θα κάνει μία «συγκέντρωση γνωριμίας» στον νέο χώρο που νοίκιασε στον Ταύρο...Βλέπετε μια ανοιχτή συγκέντρωση, θέλει οργάνωση, γνώση του πώς να στηθεί και κυρίως… κόσμο. Αυτό τελευταίο φαίνεται ότι «ήταν σε έλλειψη» και οδήγησε τους συμβούλους του Κασσελάκη στην ματαίωση.

Κρίμα γιατί δεν θα μπορέσουμε να δούμε με τα μάτια μας τα… αμέτρητα πλήθη που στηρίζουν τον πρόεδρο Στέφανο. Αυτά που – έτσι όπως τα περιγράφουν οι «δικοί του» – θα έπρεπε να γεμίζουν όχι μία πλατεία στο κέντρο της Αθήνας αλλά δύο.

Για την ώρα μάλλον τους απασχολεί το αν μπορούν να γεμίσουν μια αίθουσα, δίχως σκηνοθετικά κολπάκια. Στην συνέχεια, όπως πάει το πράγμα, θα αναρωτηθούν αν… γεμίζουν ταξί.

Επίσης απορίας άξιο είναι το γιατί ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να «σκαλίζει» την περίφημη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της 8ης Σεπτεμβρίου που τον έκρινε έκπτωτο.

Αυτή την φορά επέλεξαν να αναδείξουν το «γιατί» ψήφισε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Χριστόφορος Βερναρδάκης. Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του στην ΕΡΤ σχετικά με το ότι έχει επιλέξει να μην έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Βερναρδάκης απάντησε ότι «με τεράστια έκπληξη, πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο Στ.Κασσελακης ασχολήθηκε μαζί μου και κυρίως με την ιδιότητα μου ως μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και την ένταση της πολιτικής μου συμμετοχής στα δημόσια πράγματα. Ας μην ανησυχεί. Κάνω πάντα νόμιμα πράγματα και απολύτως συνειδητά».

Θυμίζουμε όμως πως ο είναι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης που στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη δήλωσε ότι δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι «πέρασε» η πρόταση μομφής που είχε κατατεθεί.

Όποτε μάλλον μιλάμε για θόρυβο που γίνεται για τον… θόρυβο...Επισυνδέσεις - NEWS 24/7




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια