Δημήτρης Σταρόβας: Πώς ξαναγνωρίστηκα με τη κιθάρα μετά το εγκεφαλικό...

Nonews-NEWS.com



Δημήτρης Σταρόβας: Πώς ξαναγνωρίστηκα με τη κιθάρα μετά το εγκεφαλικό...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_740.html
Oct 15th 2024, 21:27


Mε ένα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τη μάχη που δίνει εδώ και αρκετό καιρό και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έπειτα από την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του...
Ανέφερε ότι ήταν «μια από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου» για να προσθέσει ότι έχει χάσει περίπου 40 κιλά.
Ως καλλιτέχνης και κιθαρίστας, όμως, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε αναλυτικά για το πώς αναγκάστηκε να επαναπροσεγγίσει το αγαπημένο του όργανο και να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες.
«Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη ημέρα, δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια, πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση τη γλιτώσαμε. Έκανα πρόβες στο νοσοκομείο για την κιθάρα, θυμόμουν νοερά τα πάντα. Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί στην κιθάρα, έτσι ήλπιζα», είπε και συμπλήρωσε «όταν βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα σε κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα. Εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης, ο φίλος μου, μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, απελπισία. Ευτυχώς, σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά».





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια