«Οργώνουν» τη χώρα και δίνουν ραντεβού στο Συνέδριο...

Nonews-NEWS.com



«Οργώνουν» τη χώρα και δίνουν ραντεβού στο Συνέδριο...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_9994.html
Oct 19th 2024, 13:55



 Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λίγα 24ωρα πριν λήξει η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας για την ηγεσία του κόμματος. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει έως και τις 24 Οκτωβρίου ενώ η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής μελών είναι η 25η Οκτωβρίου... 

Οι υποψήφιοι πρόεδροι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους σε όλη τη χώρα, ενώ το επιτελείο Κασσελάκη «δίνει ραντεβού» στο Συνέδριο με στόχο να ανατρέψει τις αποφάσεις της ΚΕ που τον «μπλόκαραν» από την εσωκομματική διαδικασία. 
Εντωμεταξύ, πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως 12 μέλη της ΚΕ -από το περιβάλλον Κασσελάκη-  παραπέμπουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας την Όλγα Γεροβασίλη, τον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Απόστολη Γκλέτσο, ζητώντας να τους επιβληθούν πειθαρχικά μέτρα μετά από «ακραίες τοποθετήσεις». 
Σε Πάτρα και Πύργο ο Φάμελλος
Στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας πραγματοποίησε, χθες το βράδυ, τη δεύτερη προεκλογική ομιλία του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, ενώ σήμερα Σάββατο θα επισκεφτεί τον Πύργο.
«Να αποδείξουμε ότι η αναγκαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γίνει πολιτική πράξη. Η παρουσία σας εδώ σήμερα μου δίνει το μήνυμα ότι αυτή η προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει, γιατί βλέπω χαμόγελα, βλέπω ανακούφιση. Αυτό περιμένει η ελληνική κοινωνία. Να της πούμε ότι υπάρχει ελπίδα στην πολιτική. Και εσείς δώσατε την απάντηση σήμερα», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στα μέλη του κόμματος. 
«Προφανώς η προσωπική μου άποψη είναι ότι υπήρξε ξεκάθαρη πολιτική ανεπάρκεια... Θα απολογηθεί το κόμμα, τα μέλη του, για όλα αυτά τα πολλαπλά λάθη; Όχι συντρόφισσες και σύντροφοι. Δεν μπορεί να απολογηθούν τα μέλη γιατί θέλουν έναν ΣΥΡΙΖΑ σοβαρό και αξιόπιστο. Όποιοι δημιουργούν προβλήματα στο κύρος και στην αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απολογηθούν. Εμείς θέλουμε να προστατεύσουμε το σπίτι μας, να ξαναχτίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλουμε ένα κόμμα ΙΧ, ούτε ένα κόμμα μονοπρόσωπη εταιρεία», σχολίασε ο Σ. Φάμελλος αναφερόμενος σε όσα συμβαίνουν στο εσωκομματικό πεδίο. 


«H πρόταση που κατέθεσα εγώ και πάρα πολλοί σύντροφοι και συντρόφισσες ήταν να μην πάμε σε μομφή. Για δύο λόγους. Δεν θέλαμε στίγμα ούτε στο κόμμα, ούτε στο πρόσωπο. Θέλαμε να πάμε στα μέλη χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Γίνεται τώρα μια συζήτηση ότι δήθεν γίνεται μια προσπάθεια αποκλεισμού. Ακριβώς το αντίθετο. Ζητήσαμε να μην πάμε σε αυτή τη διαδικασία. Να υπάρξει συζήτηση στο κόμμα και να κρίνουν τα μέλη», επεσήμανε. 
«Και σας καλώ να είμαστε όλοι και όλες μαζί. Να βάλουμε το "μαζί" μπροστά και πάνω από το "εγώ". Και μετά τις εκλογές της 24ης Νοέμβρη, διότι δεν θα χρειαστεί δεύτερος γύρος, να ξαναγυρίσουμε όλες τις Οργανώσεις», είπε ο Σωκράτης Φάμελλος.
Στη Σπάρτη ο Πολάκης 
Ο υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, βρέθηκε στη Σπάρτη, το βράδυ της Παρασκευής, και παρουσίασε το πρόγραμμα έξι πυλώνων για την ανασυγκρότηση της χώρας. Ακόμα, συζήτησε με μέλη και φίλους του κόμματος για την περιφερειακή ανασυγκρότηση του κόμματος. 

Στην Έδεσσα ο Κασσελάκης 
Με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα δείπνησε την Παρασκευή το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν το κόμμα κι όχι μόνο. Ο Στ. Κασσελάκης σημείωσε για μια ακόμη φορά πως στόχος του είναι να φέρει τα μέλη του κόμματος σε κεντρική θέση στην πολιτική διαδικασία, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει ένα κόμμα που θα δώσει δύναμη και φωνή στην κοινωνία.
Στη συνέχεια, απάντησε σε ερωτήσεις και μίλησε για τον σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών. Τόνισε ότι οι εκπαιδευτικοί είναι θεμελιώδεις πυλώνες της κοινωνίας, μεταφέροντας γνώσεις και αξίες στους νέους. Υπογράμμισε τη σημασία της ενίσχυσης του εκπαιδευτικού συστήματος, με έμφαση στην καινοτομία, την επαγγελματική εκπαίδευση και τη συνεχή επιμόρφωση των δασκάλων. 


Ο Στ. Κασσελάκης κατέληξε λέγοντας ότι η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών αποτελεί απλή αλλά καθοριστική προϋπόθεση για τη δημιουργία μιας ισχυρής και ενωμένης κοινωνίας.Αυτή την ώρα βρίσκεται στο campus του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και συναντάται με τον πρύτανη κ. Θόδωρο Θεοδουλίδη.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια