Αναβρασμός και στάση αναμονής στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Αναβρασμός και στάση αναμονής στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ
https://www.zoornalistas.com/2024/10/blog-post_96.html
Oct 25th 2024, 16:08


Με έντονη ανησυχία οι εργαζόμενοι στον «Στο Κόκκινο» βλέπουν τις ημέρες να περνούν και να πλησιάζει η στιγμή κατά την οποία θα βρεθούν ξανά απλήρωτοι για 1,5 μήνα. Αυτό σε ότι αφορά τον ρ/σ «Στο Κόκκινο» της Αθήνας.
Οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα αλλά και οι εργαζόμενοι στην «Αυγή» (Κυριακάτικο φύλλο και avgi.gr) δεν έχουν λάβει ούτε το μισό μηνιάτικο Σεπτεμβρίου, όπως οι συνάδελφοί τους στο ραδιόφωνο της Αθήνας, αναφέρουν εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Που σημαίνει όταν την ερχόμενη Πέμπτη (31/10) θα συμπληρώσουν δύο μήνες απλήρωτοι, αν στο επταήμερο που μεσολαβεί δεν γίνει κάποια οικονομική κίνηση από το κόμμα.
Τηρούν στάση αναμονής για να δουν που θα καταλήξει η διαπραγμάτευση μεταξύ της LEFT Media και του επιχειρηματία ο οποίος ενδιαφέρεται κατ αρχήν για την αγορά του ραδιοσταθμού, όπως αποκάλυψε χθες με επιστολή προς τη Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο διευθύνων σύμβουλος, Κώστας Νικόλτσιος, περιγράφοντας ότι τα ΜΜΕ του κόμματος βρίσκονται, οικονομικά «στο χείλος του γκρεμού» και επίσης περιμένουν να δουν τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα θέσει ο υποψήφιος επενδυτής.
Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι στον ρ/σ Κόκκινο προσανατολίζονται σε 48ωρες, επαναλαμβανόμενες, απεργιακές κινητοποιήσεις, άμεσα, μέτρο για το οποίο θα αποφασίσουν στην προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι (14.00) συνέλευση τους.
Η «Αυγή» θα είναι στα περίπτερα αυτή την Κυριακή, οι εργαζόμενοι της, όμως, εικάζεται ότι θα αξιολογήσουν τα δεδομένα συνδυαστικά με τις εξελίξεις, περί τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για τη στάση που θα κρατήσουν καθώς η αβεβαιότητα για την βιωσιμότητα της εφημερίδας εντείνεται και πάλι. - από topontiki



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια