Το «μαρτύριο της σταγόνας»

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Το «μαρτύριο της σταγόνας»
https://www.zoornalistas.com/2024/10/blog-post_27.html
Oct 7th 2024, 10:46


«Μάχη» Ανδρουλάκη - Δούκα στον β' γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ

Καθαρή πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη κατεγράφη στον πρώτο γύρο για πρόεδρο στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.
Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Χάρης Δούκας που πήρε το εισιτήριο για τον β' γύρο, έπειτα από το «μαρτύριο της σταγόνας» στην καταμέτρηση των ψήφων. Η βραδιά εξελίχθηκε σε ντέρμπι για γερά νεύρα στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, καθώς η διαφορά Δούκα από Γερουλάνο πήγαινε τμήμα - τμήμα και για αρκετή ώρα ήταν μικρότερη των 500 ψήφων.
Το ερώτημα της επόμενης ημέρας είναι τι συμμαχίες θα σχηματιστούν και ποιο από τα δύο πρόσωπα του β' γύρου θα στηρίξουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέγραψε μία ισχυρή νίκη, ωστόσο δεν έχει εξασφαλίσει την τελική επικράτηση.
Ο Χάρης Δούκας θα προσπαθήσει να επαναλάβει την ανατροπή που πέτυχε στον δήμο Αθηναίων, συσπειρώνοντας ψηφοφόρους στην τελική ευθεία για τον β' γύρο. Καθοριστικής σημασίας θα αποδειχθεί και η συμμετοχή των ψηφοφόρων στον δεύτερο γύρο.
Στοίχημα των υποψηφίων να πείσουν τους πολίτες να έρθουν στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή. Όσο λιγότερη είναι η συμμετοχή, τόσο πιο απρόβλεπτο το αποτέλεσμα.
Η τελική κατάταξη του α' γύρου (99,14% ενσωμάτωσης):Νίκος Ανδρουλάκης 29,77%Χάρης Δούκας 21,40%Παύλος Γερουλάνος 21,13%Άννα Διαμαντοπούλου 19,48%Μιχάλης Κατρίνης με 5,91%Νάντια Γιαννακοπούλου με 2,31%



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια