Μίλησε για διάσπαση...

Nonews-NEWS.com



Μίλησε για διάσπαση...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_915.html
Oct 25th 2024, 08:40



Για πρώτη φορά ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ, αν το κόμμα επιμείνει στην απόφαση του να του απαγορεύσει να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία, καθώς όπως είπε οι βουλευτές που τον στηρίζουν θα αποχωρήσουν...«Αν υπάρξει έλλειμμα Δημοκρατίας στο ΣΥΡΙΖΑ αυτό θα επηρεάσει και πρέπει να επηρεάσει τις αποφάσεις πολλών. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης.

Στον απόηχο της ηχηρής επανεμφάνισης του Αλέξη Τσίπρα και στα σενάρια που πυροδοτήθηκαν για νέο φορέα στον προοδευτικό χώρο ο κ. Κασσελάκης έριξε τα βέλη του στον Σωκράτη Φάμελλο χαρακτηρίζοντάς τον εμμέσως μεταβατικό πρόεδρο.

«Είμαι εδώ για να μην είμαι μεταβατικός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προς μια μεταβατική κατάσταση μιας συναίρεσης του Κέντρου. Και βεβαίως μπορώ να συνεργαστώ με τον κ. Ανδρουλάκη».

Ο κ. Κασσελάκης επιχειρεί ανατροπή της καθαίρεσής του στο Συνέδριο και με ανάρτησή του αυτή τη φορά χωρίς παραπομπή στην καμπάνια του "ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ", καλεί τα μέλη να εγγραφούν στον isyriza για να εκλεγούν σύνεδροι...





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια