Ο Μπουρούσης έκανε το βήμα...

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Ο Μπουρούσης έκανε το βήμα...
https://www.zoornalistas.com/2024/10/blog-post_24.html
Oct 10th 2024, 18:53


Στο επόμενο -το παλιό, το ορθόδοξο- ΒΗΜΑ της δημοσιογραφικής πορείας του στα έντυπα & τα ψηφιακά μέσα της Alter Ego Media προχώρησε ο εξαιρετικός δημοσιογράφος Κώστας Μπουρούσης που αποχώρησε κι αυτός από το μιντιακό συγκρότημα του Πρώτου Θέματος (όλοι οι καλοί φεύγουν από εκεί). Ο Κώστας Μπουρούσης μένει πάντα παρών & μάχιμος στην ομάδα του MEGA Stories.*****
Η δημοσιογράφος Λίνα Παπαδάκη αναλαμβάνει θέση συμβούλου διοίκησης στον Όμιλο ΣΚΑΪ. Η Λίνα Παπαδάκη, με μακρά εμπειρία στην οργάνωση τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών παραγωγών, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο με ιδιωτικά ΜΜΕ όσο και με τη Δημόσια Τηλεόραση, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια υπήρξε σύμβουλος του πρώην προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα.*****Μια νέα μεγάλη επένδυση σε κρίσιμες τεχνολογικές υποδομές, βελτιστοποίηση των λειτουργιών και διεύρυνση συνεργασιών είναι μερικοί μόνο από τη μακρά λίστα των στόχων του Ομίλου Action 24- Attica Tv & Flash.gr για την τρέχουσα σεζόν. Ο Όμιλος προχωρά άμεσα στην υλοποίηση μιας νέας σημαντικής επένδυσης τεχνολογικού εκσυγχρονισμού των τηλεοπτικών του σταθμών και των New Media, με σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση και την μακροχρόνια βιωσιμότητα.
*****
Άλλη μία μεγάλη επιτυχία για τον Μέντα 88: Αποτελεί την πρώτη επιλογή των γυναικών (11,5%), οι οποίες εμπιστεύονται τον μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό του Ομίλου ΣΚΑΪ για την ψυχαγωγία τους. Ταυτόχρονα, ο Μέντα 88 παραμένει σταθερά σε μία από τις υψηλότερες θέσεις στις μετρήσεις ακροαματικότητας, στο σύνολο των ραδιοφωνικών σταθμών.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια