Καλλιμάρμαρο: Συναυλία εις μνήμη των θυμάτων των Τεμπών με αντιδράσεις κορυφής...

Nonews-NEWS.com



Καλλιμάρμαρο: Συναυλία εις μνήμη των θυμάτων των Τεμπών με αντιδράσεις κορυφής...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_998.html
Oct 1st 2024, 11:00



Διαφωνίες φαίνεται ότι έχει προκαλέσει η επιβολή αντιτίμου για την παρακολούθηση της μεγάλης συναυλίας – αφιέρωμα στις φωνές που έσβησαν την 28η Φεβρουαρίου του 2023, στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, για την οποία η ευθύνη του κράτους επιχειρείται στοχευμένα να συγκαλυφθεί.  Στην εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, έχουν κληθεί και συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες, Φοίβος Δεληβοριάς,  Κοινοί Θνητοί, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου. Υπάρχει ωστόσο εισιτήριο εισόδου 15 ευρώ, που προκαλεί αντιδράσεις από γονείς θυμάτων.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων Χρυσής και Θωμαΐδας που χάθηκαν, όπως και η ανιψιά του Αναστασία, εκφράζει σοβαρές αντιρρήσεις και μάλιστα προαναγγέλλει νομικές διαδικασίες και ασφαλιστικά μέτρα, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πολλές οικογένειες θυμάτων που αντιτίθενται σε εκδηλώσεις με οικονομικά αντίτιμα.

Απευθυνόμενος συγκεκριμένα προς τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν, σημειώνει ότι «χαιρετώ την κίνηση σας και ευχαριστώ που δεν μας ξεχνάτε», ζητώντας τους όμως να ακυρώσουν την παρουσία τους διότι «θα ακολουθήσουν νομικές διαδικασίες και ασφαλιστικά μέτρα».

«Όποιος έχει οικονομική ανάγκη να χρησιμοποιήσει μόνο το όνομα του συγγενή του και όχι τον αριθμό 57 και πληθυντικό όπως πχ ΘΥΜΑΤΩΝ. Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δε θα γίνουν εισιτήρια των 15€. Κάποτε θα κάνουμε αυτή τη συναυλία χωρίς οικονομικά αντίτιμα και με χιλιάδες κόσμο» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς.

Διαβάζω ότι διάφοροι καλλιτέχνες θα παραβρεθούν αφιλοκερδώς στο καλλιμάρμαρο για μια συναυλία που θα είναι αφιερωμένη στα ΤΕΜΠΗ
Μεταξύ των καλλιτεχνών είναι και οι @sokratismalamas @ thanasispapakonstantinou@foivosdelivorias και άλλοι .
Μέχρι εδώ όλα καλά μέχρι που έπεσε το… pic.twitter.com/ic3CK2muoT— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) September 30, 2024 Μάλιστα στο πλευρό του κυρίου Πλακιά τάσσονται και άλλες οικογένειες, διαβάζοντας τα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια