«Τα παρατράγουδα δεν ήταν το πικ μας...»

Nonews-NEWS.com



«Τα παρατράγουδα δεν ήταν το πικ μας...»
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_163.html
Oct 14th 2024, 11:01



Η Όλγα Γεροβασίλη μίλησε το πρωί στο Open και επιτέθηκε εκ νέου στον Στέφανο Κασσελάκη...«Αυτά που είδατε ήταν έξω από το ξενοδοχείο από υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη και με παρότρυνση που είχε γίνει επισήμως με λογαριασμούς που είχαν οργανώσει έφοδο. Τους έχω ξαναδεί αυτούς σε ανάλογες συμπεριφορές, πιστεύω ότι δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Τα παρατράγουδα δεν ήταν το πικ μας, δεν είχαμε τέτοιες συμπεριφορές», είπε αρχικά η κ. Γεροβασίλη.

«Προσπαθώ να το ερμηνεύσω και αισθάνομαι ότι είναι κόσμος που είναι απογοητευμένος και προσπαθεί να είναι στα γεγονότα. Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω αλλά μπορώ να κατηγορήσω αυτούς που το οργανώνουν» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη συμπεριφορά μελών της ΚΕ που ήταν έξω από τη συνεδρίαση και προσπάθησαν μια μη συνεδρίαση, να μην υπάρξει απαρτία».

«Είναι δυνατόν να σε θέλουν για πρόεδρο σε ένα κόμμα του οποίου δεν σέβεσαι τις λειτουργίες του και τα στελέχη; Ή εσύ να είσαι πρόεδρος σε αυτό;», αναρωτήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη για τον Στέφανο Κασσελάκη, προσθέτοντας για την απόφαση αποκλεισμού του από τις υποψηφιότητες για πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ πως «όταν η συμπεριφορά δεν γίνεται με όρους πολιτικής αλλά με γεγονότα παραγωγής παραπολιτικής, τότε δεν μπορείς να είσαι χρήσιμος σε ένα κόμμα ως πρόεδρός του».

Σύμφωνα με την .Γεροβασίλη η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής «δεν είναι κάτι που έγινε ξαφνικά. Η αμφισβητήση του κ. Κασσελάκη έγινε ορατή εντόνως μετά τις ευρωεκλοέγές και είχα πει τότε να πάμε σε εκλογές επειδή υπήρχε αμφισβήτηση. Δείτε τι έγινε στο ΠΑΣΟΚ. Εκείνος είπε "κάντε μου μομφη" επειδή πίστευε ότι δεν θα γίνει και αυτό δείχνει ότι δεν γνωρίζει το κόμμα όπως δεν το γνωρίζουν και οι σύμβουλοί του. Η αμφισβήτησή του ήταν από τα κάτω και όχι από 3 άτομα ξεκρέμαστα»

Η Όλγα Γεροβασίλη είπε, ακόμα, ότι «δεν έχω ακούσει για αναβολή συνεδρίου. Πολύ καιρό τώρα παράγουμε αρνητικά γεογνότα, η απαξίωση ενός χώρου που μέχρι πριν απο λίγα χρόνια κυβερνούσε της χώρα δεν μπορεί να γίνεται με αυτό τον τρόπο. Θα κάνουμε όσα είναι δυνατόν να κάνουμε εντός των διαδικασιών και των καταστατικών προβλέψεων για να διακόψουμε το καθοδικό σπιράλ».

Η ίδια εκτίμησε, τέλος, ότι «καταστατικά και πραγματικά πιστεύω ότι η απόφαση της ΚΕ δεν ανατρέπεται. Εγώ θα στηρίξω όποια επιλογή θεωρώ οτι συμβάλλει θετικά στην επανεκκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να εκφράσει ανάγκες της κοινωνίας. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει φερέφωνα αλλά εγώ εκφράζω τον εαυτό μου, έχω και άλλες συμπάθειες στον χώρο»...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια