Βήμα πίσω Κασσελάκη για το εξώδικο: Δεν θα ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Βήμα πίσω Κασσελάκη για το εξώδικο: Δεν θα ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα
https://www.zoornalistas.com/2024/10/blog-post_14.html
Oct 10th 2024, 14:09


Υποχώρηση από τον Στέφανο Κασσελάκη σχετικά με το εξώδικο που απέστειλε προς το κόμμα μετά το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» για το πόθεν έσχες του. Ο αποπεμφθείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με το βλέμμα και στην κομβική Κ.Ε. του κόμματος, έδωσε το «παρών» στη συνάντηση των υποψηφίων που είχε ζητήσει ο Παύλος Πολάκης, όμως στην Κουμουνδούρου βρέθηκαν οι δυο τους, καθώς οι Σωκράτης Φάμελλος, Απόστολος Γκλέτσος και Νικόλας Φαραντούρης δεν παραβρέθηκαν.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Όσον αφορά στο εξώδικο, το περιεχόμενο (του εξωδίκου) έχει σε μεγάλο βαθμό ήδη ικανοποιηθεί ήδη από την γρήγορη αντίδραση του κόμματος με την δημοσιοποίηση και των υπολοίπων πόθεν έσχες. Είναι σημαντικό να προβεί η γραμματεία σε έρευνα για την διαρροή ήταν μια επιλεκτική διαρροή στοιχείων» για να προσθέσει ότι «από εκεί και πέρα όπως έχω δηλώσει δημόσια δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα».
Αναφορικά με την απουσία των υπόλοιπων υποψηφίων τόνισε:«Με λυπεί η απουσία των άλλων που έχουν δηλώσει πρόθεση για υποψηφιότητα έπρεπε να ήμασταν όλοι εδώ χωρίς προϋποθέσεις και επίσης στην διεξαγωγή ενός συνεδρίου που πρέπει να γίνει στην ώρα του και να χωρά όλους, όχι επιλεκτική μεταχείριση».



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια