Οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν από άλλα Μέσα του Ομίλου Κουρτάκη

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν από άλλα Μέσα του Ομίλου Κουρτάκη
https://www.zoornalistas.com/2024/10/blog-post_63.html
Oct 2nd 2024, 22:50


Έκλεισε μετά από 4+ χρόνια η ημερήσια On time
Χωρίς την On time στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης μπήκε ο Οκτώβρης. Η εφημερίδα του Ομίλου Κουρτάκη διέκοψε την ημερήσια έκδοση και θα συνεχίσει με εκείνη του Σαββάτου. Η τελευταία έκδοση του ημερήσιου φύλλου ήταν τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, με βασικό θέμα τον «βασιλικό» γάμο στη Μητρόπολη. Οι εργαζόμενοι, όπως αναφέρεται, θα απορροφηθούν από άλλα Μέσα του Ομίλου.
Είναι άγνωστο με ποια κυκλοφορία οδηγήθηκε στην έξοδο από τον ημερήσιο εκδοτικό χώρο η εφημερίδα, αφού ο Όμιλος Κουρτάκη περιλαμβάνεται σε εκείνους (τους πολλούς) που δεν επιτρέπουν την ανακοίνωση των πωλήσεων των εντύπων της από το πρακτορείο διανομής Τύπου.

Η ημερήσια On time διακόπτει την κυκλοφορία της μετά από τέσσερα χρόνια και περίπου δύο μήνες. Είχε κυκλοφορήσει εν μέσω πανδημίας, τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου (το πρωτοσέλιδό της με τη«μαύρη χήρα» εικονογραφεί τούτη την ανάρτηση), και ήταν η τρίτη εφημερίδα της κατηγορίας «ταμπλόιντ» μετά την Espresso και την Star. Στο λογότυπό της υπήρχε η φράση «Τα νέα στην ώρα του», η οποία αργότερα έγινε «Το έγκυρο ημερήσιο tabloid». Η τιμή πώλησης ήταν ένα ευρώ και αυτή διατηρήθηκε έως το τέλος. Την ίδια τιμή είχαν και έχουν οι ανταγωνίστριες της.

Η ιστοσελίδα της On time (ontime24.gr) δεν ανέβασε τα τελευταία πρωτοσέλιδα της εφημερίδας και το πιο πρόσφατο που έχει αναρτήσει, τουλάχιστον έως το βράδυ τής Τρίτης, ήταν εκείνο της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου. - από το Harddog



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια