Μέλη της ΚΕ παραπέμπουν Γεροβασίλη, Ζαχαριάδη και Γκλέτσο στην Επιτροπή Δεοντολογίας...

Nonews-NEWS.com



Μέλη της ΚΕ παραπέμπουν Γεροβασίλη, Ζαχαριάδη και Γκλέτσο στην Επιτροπή Δεοντολογίας...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_318.html
Oct 19th 2024, 11:33



Οι υποστηρικτές του Κασσελάκη περνούν στην αντεπίθεση και ζητούν πειθαρχικές κυρώσεις μετά από «ακραίες τοποθετήσεις»...Δεν έχουν τέλος οι εσωκομματικές αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλείται να διαχειριστεί μία νέα, εν εξελίξει διάσπαση.

Θέμα χρόνου θεωρείται η οριστική ρήξη της νέας πλειοψηφίας των «100» με την πλευρά Κασσελάκη, ενώ το κόμμα οδεύει σε Έκτακτο Συνέδριο και εσωκομματικές εκλογές. 
Το πρωί της Παρασκευής, 12 μέλη της ΚΕ του κόμματος παρέπεμψαν τους Όλγα Γεροβασίλη, Κώστα Ζαχαριάδη και Απόστολο Γκλέτσο στην Επιτροπή Δεοντολογίας. 

Σύμφωνα με το σκεπτικό τους, που δημοσίευσε το CNN: «έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, θέλοντας να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας, κάνοντας χρήση των αρμόδιων οργάνων του κόμματος, παραπέμψαμε σήμερα Παρασκευή πρωί στην Επιτροπή Δεοντολογίας τους κ.κ. Γκλέτσο και Ζαχαριάδη και την κυρία Γεροβασίλη έτσι ώστε να επιληφθεί συγκεκριμένων περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας, αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις». 
Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως κατατέθηκαν τρεις ξεχωριστοί φάκελοι -ένας φάκελος για κάθε πρόσωπο που παραπέμπεται- με ηλεκτρονικά αρχεία και βίντεο που η Επιτροπή Δεοντολογίας θα κληθεί να εξετάσει. 

Την είδηση επιβεβαίωσε η Σοφία Ιντζιάδου, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, που έγραψε στα social media πως η εν λόγω κίνηση έγινε «θέλοντας να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας». Ζητάνε πάραλληλα από την Επιτροπή «να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις» 



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια