Τέμπη: Η απάντηση Καρυστιανού στις αντιδράσεις για συναυλία στο Καλλιμάρμαρο...

Nonews-NEWS.com



Τέμπη: Η απάντηση Καρυστιανού στις αντιδράσεις για συναυλία στο Καλλιμάρμαρο...
http://www.nonews-news.com/2024/10/blog-post_353.html
Oct 1st 2024, 18:43



 Αντιδράσεις προκάλεσε το αντίτιμο των 15 ευρώ που έχει μπει στη μεγάλη συναυλία που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο για τα Τέμπη, ενώ τώρα αναζητείται λύση για να την εμπλοκή που προέκυψε...
Για το θέμα πήρε θέση δημοσίως και η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαρία Καρυστιανού επισημαίνει πως το εισιτήριο αποφασίστηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που απαιτούνται μετά την απόφαση συγγενών των θυμάτων να απευθυνθούν σε δικαστήρια του εξωτερικού.
«Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο και τίποτα κρυφό σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε διάφανοι και ξεκάθαροι και έχουμε αποδείξει πόσο πολύ μας ενδιαφέρει να πετύχει ο αγώνας μας», σημειώνει η χαρακτηριστικά.
Και προσθέτει: αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη συναυλία και να μαζέψουμε τα χρήματα που χρειαζόμαστε για τους δικαστικούς αγώνες του εξωτερικού, στους οποίους ως γνωστόν ο κ. Πλακιάς δεν συμμετέχει, όπως και οι οικογένειες που ακολουθούν τη νομική γραμμή την οποία θέλει και ο κ. Πλακιάς, αλλά δεν το κάναμε μόνο γι' αυτό. Το κάναμε γιατί θέλαμε εκείνη τη μέρα όλοι να βγούμε να τραγουδήσουμε για τα παιδιά. Εκείνη τη μέρα θέλαμε η φωνή μας να φτάσει μέχρι ψηλά. Μία μέρα αγάπης, σύμπνοιας και ομαδικότητας και συλλογικότητας. Είναι κρίμα που αυτό αμαυρώνεται από κάποιους ανθρώπους που έχουν βιώσει τον ίδιο πόνο.

Δεληβοριάς: Πηγαίνω για να στηρίξω
Σε δημόσια τοποθέτηση προχώρησε και ο Φοίβος Δεληβοριάς, ένας από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση μαζί με τους Κοινούς Θνητούς, Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς σημειώνει: Πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη. Πηγαίνω για να στηρίξω όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης κι εδώ και στην Ευρώπη. Αγόρασα μάλιστα κι ο ίδιος έναν αριθμό εισιτηρίων για να υποστηριχθεί ο Σύλλογος, ο καθαρότερος δρόμος νομικά για να είναι όλα εντάξει και καθαρά. Με σεβασμό στις αντιρρήσεις  από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία. Σε τελευταία ανάλυση, λοιπόν, πηγαίνω στη συναυλία και για το δικό μου το παιδί. Τα υπόλοιπα εκεί. 
Παπακωνσταντίνου: Στηρίζω είτε στο Καλλιμάρμαρο, είτε αλλού
«Έχω δώσει το λόγο μου στους συμπολίτες- συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, που ήρθαν σε επαφή μαζί μου εδώ και καιρό και μου ζήτησαν -τιμώντας με έτσι-να έχω συμμετοχή σε συναυλία για τη στήριξη του δύσκολου αγώνα τους για δικαιοσύνη, ότι θα είμαι εκεί και θα τους στηρίξω, παρ' ότι έχω απομακρυνθεί από τα συναυλιακά δρώμενα. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη-το γεγονός είναι πολύ φορτισμένο για να έχει κανείς αμφιβολίες- και θα συνεχίζω να τους στηρίζω είτε είναι όλοι μαζί είτε μείνει έστω και μια μόνο οικογένεια. Είτε στο Καλλιμάρμαρο είτε οπουδήποτε αλλού» δήλωσε με τη σειρά του ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου. 





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια