Το Apple TV Plus έρχεται στο Prime Video

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Το Apple TV Plus έρχεται στο Prime Video
https://www.secnews.gr/624416/to-apple-tv-plus-erxetai-sto-prime-video/
Oct 10th 2024, 15:16

Η Amazon ενσωματώνει το Apple TV Plus στο Prime Video, μια στρατηγική κίνηση που θα μπορούσε να ενισχύσει την υπηρεσία streaming της Apple.







Το Apple TV Plus θα είναι διαθέσιμο με 9,99 $ στο Prime Video στις ΗΠΑ, παρέχοντας πρόσβαση σε μια εκτενή βάση συνδρομητών. Ο Μάικ Χόπκινς, επικεφαλής του Prime Video, επισήμανε ότι η Amazon διαθέτει εκατοντάδες εκατομμύρια συνδρομητές σε συνεργαζόμενες υπηρεσίες, γεγονός που μπορεί να ενισχύσει την αφοσίωση και να επιταχύνει την απόκτηση νέων συνδρομητών.



Διαβάστε περισσότερα: Το Prime Video της Amazon βελτιώνει την εμπειρία χρήστη



Παρά την υψηλή ποιότητα περιεχομένου του, όπως οι σειρές "Severance", "Ted Lasso" και "Foundation", το Apple TV Plus αντιμετωπίζει προChallenges στο να ανταγωνιστεί άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Prime Video, το Netflix, το Max, το Disney Plus και το Hulu, οι οποίες κατέχουν την πλειονότητα των συνδρομών στις ΗΠΑ.



Για παράδειγμα, η Paramount Plus ξεπέρασε το Apple TV Plus σε μερίδιο αγοράς το προηγούμενο τρίμηνο, ενώ η Antenna αναφέρει ότι η υπηρεσία παρουσιάζει υψηλά ποσοστά ακύρωσης συνδρομών.



Η διάθεση του Apple TV Plus μέσω του Prime Video δεν είναι ακριβώς η ίδια με τις ομαδικές προσφορές άλλων υπηρεσιών, ωστόσο αποσκοπεί στην προσέλκυση περισσότερων πελατών και στη μείωση των ποσοστών ακύρωσης.







Δείτε ακόμη: Το Apple TV+ γίνεται όλο και πιο δημοφιλές μεταξύ των χρηστών



Οι χρήστες αντιμετωπίζουν προκλήσεις στη διαχείριση πολλών συνδρομών και εφαρμογών. Η Amazon στοχεύει να καθιερωθεί ως ο παγκόσμιος "πρώτος κόμβος ψυχαγωγίας", έναν στόχο που είχε θέσει και η Apple με το Apple TV.



Πηγή: theverge



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια