Apple: Ένα μικρότερο Mac Mini και ένα νέο iPad Mini αναμένονται τον Νοέμβριο

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Apple: Ένα μικρότερο Mac Mini και ένα νέο iPad Mini αναμένονται τον Νοέμβριο
https://www.secnews.gr/623687/apple-ena-mikrotero-mac-mini-kai-ena-neo-ipad-mini-anamenontai-ton-noemvrio/
Oct 7th 2024, 12:01

Η Apple προγραμματίζει να ανακοινώσει στα τέλη Οκτωβρίου τα νέα Mac, συμπεριλαμβανομένου ενός Mac Mini, που έχει μέγεθος παρόμοιο με αυτό της Apple TV.







Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τον Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος επίσης αναφέρει στο ενημερωτικό του δελτίο Power On ότι το iPad Mini ανανεώνεται με καθυστέρηση, αποτελώντας την πρώτη ανανέωση από το 2021.



Διαβάστε περισσότερα: Το Apple iOS 18.0.1 διορθώνει σφάλματα κωδικού πρόσβασης



Το Mac Mini μπορεί να είναι η πιο συναρπαστική από τις πρόσφατες ενημερώσεις, ειδικά λόγω της φημολογούμενης σημαντικής φυσικής ανανέωσης που συνοδεύεται από ένα νέο τσιπ M4. Παρά το μικρό του μέγεθος, η έκδοση M4 Pro αναμένεται να προσφέρει καλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, αν και θα λείπουν οι θύρες USB-A.



Ο Gurman αναφέρει ότι η Apple θα ανακοινώσει επίσης εκδόσεις M4 για το βασικό μοντέλο MacBook Pro 14 ιντσών, καθώς και για τα υψηλής ποιότητας μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών, καθώς και το iMac. Όσον αφορά το νέο iPad Mini, αναμένεται να έχει βελτιωμένες προδιαγραφές με ελάχιστες ή καθόλου ορατές αλλαγές στο σχεδιασμό.







Δείτε επίσης: Η Apple λανσάρει νέα Creative Activities για τους δασκάλους



Σύμφωνα με τον Gurman, η Apple προγραμματίζει να κυκλοφορήσει MacBook Airs με M4, ένα ανασχεδιασμένο iPhone SE, ανανεωμένα iPad Air (μαζί με τα Magic Keyboards) και ένα νέο AirTag κατά το πρώτο εξάμηνο του 2025. Επίσης, η Apple θα μπορούσε να παρουσιάσει ενημερωμένες εκδόσεις του Mac Studio και του Mac Pro, οι οποίες δεν έχουν συμπεριληφθεί στον κύκλο αναβάθμισης M3, στα μέσα και το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους αντίστοιχα.



Πηγή: theverge



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια