Δείτε τα νέα χρώματα του Apple iPhone 17 Pro!

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Δείτε τα νέα χρώματα του Apple iPhone 17 Pro!
https://www.secnews.gr/624049/deite-ta-nea-xrwmata-tou-apple-iphone-17-pro/
Oct 8th 2024, 15:55

Η Apple είναι γνωστή στο να ανατρέπει τα δεδομένα με καινοτόμες επιλογές χρωμάτων, ακόμα και για τη σειρά iPhone Pro, η οποία συνήθως προσφέρει λιγότερες χρωματικές επιλογές σε σχέση με τις άλλες σειρές.







Τα iPhone Pro και Pro Max συνήθως διατίθενται σε πιο διακριτικά χρώματα, που αντανακλούν την αίσθηση των πιο πολυτελών τηλεφώνων της Apple. Αυτά τα μοντέλα πλέον πωλούνται περισσότερα από τα πιο φθηνά, καθώς η εταιρεία έχει καταφέρει να κατηγοριοποιήσει αποτελεσματικά κάθε μοντέλο βάσει προδιαγραφών και σχεδιασμού.



Διαβάστε περισσότερα: Το iPhone 17 δεν θα έχει αναβαθμισμένο επεξεργαστή;



Τα χρώματα του iPhone 16 φέτος παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό ουράνιο τόξο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει, προκαλώντας ζήλια σε όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν το handset τους με θήκη. Αυτές οι αποχρώσεις, που περιλαμβάνουν ultramarine, γαλαζοπράσινο και ροζ, είναι ιδανικές για κάθε γούστο και περίσταση.







Αυτή η γαλαζοπράσινη απόχρωση θα μπορούσε κάλλιστα να είναι έρθει και στο iPhone 17 Pro την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με τον αξιόπιστο leaker Majin Bu. Ουσιαστικά, έχουν αποσταλεί τρεις εσωτερικοί χρωματικοί κωδικοί που εξετάζει η Apple για το iPhone 17 Pro.




Πρώτος χρωματικός κωδικός στη σειρά: #004349, δηλαδή Teal Titanium.









Έπειτα έρχεται ο χρωματικός κωδικός #4f00b7, δηλαδή το Green Titanium.









Τέλος, έχουμε το #003800, γνωστό και ως Dark Green Titanium, ένα χρώμα που θυμίζει αμυδρά την απόχρωση που είχε η Apple στη σειρά Pro τηλεφώνων την εποχή του iPhone 13 Pro, όταν ονομαζόταν Alpine Green.








Δείτε επίσης: Apple Watch Series 10: Το πιο κομψό smartwatch μέχρι σήμερα!



Η Apple φαίνεται να κλίνει προς την απόχρωση Teal Titanium, καθώς έχει ήδη εντάξει ένα γαλαζοπράσινο iPhone 16 στη γκάμα της, το οποίο αποδεικνύεται νέο και δημοφιλές μεταξύ των αγοραστών.



Πιθανότατα όλοι κλίνουμε προς τον χρωματικό κωδικό #004349 της Apple, καθώς το πράσινο θα ήταν πολύ έντονο για το μοντέλο iPhone 17 Pro των 1.000 δολαρίων, ενώ το σκούρο πράσινο είναι αρκετά συνηθισμένο, δεδομένου ότι η Apple έχει ήδη χρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.



Πηγή: phonearena



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια