Στο νοσοκομείο μαθήτρια 5ης δημοτικού...

Nonews-NEWS.com



Στο νοσοκομείο μαθήτρια 5ης δημοτικού...
http://www.nonews-news.com/2024/10/5.html
Oct 10th 2024, 19:36


Την έδειραν συμμαθητές της...Το 10χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νίκαιας για εξετάσεις. Ακόμα ένα περιστατικό βίας ανηλίκων: αυτή τη φορά, μάλιστα, σε δημοτικό σχολείο στη Δυτική Αττική... 
Σύμφωνα με σχετική καταγγελία προς την αστυνομία, κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε σχολείο της Νίκαιας, τέσσερις μαθητές της Ε' Δημοτικού ηλικίας 10 ετών (τρία αγόρια και ένα κορίτσι) χτύπησαν συμμαθήτριά τους, τραυματίζοντάς την στο κεφάλι, το πρωί της Τετάρτης.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το 10χρονο κορίτσι ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νίκαιας για εξετάσεις. 

Ο δήμαρχος Νίκαιας - Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης καταδίκασε απερίφραστα το σοκαριστικό περιστατικό ξυλοδαρμού ης 10χρονης μαθήτριας, αναφέροντας τα εξής: «Το περιστατικό βίας που  σημειώθηκε σε Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας προκαλεί θλίψη και ανησυχία. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και εκφοβισμού στα σχολεία μας. Ο Δήμος μας προγραμματίζει μια σειρά δράσεων κατά της σχολικής βίας συνεργαζόμενος με ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς, γονείς και συλλόγους προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον».



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια