Επεισόδιο οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη με 59 προσαγωγές...

Nonews-NEWS.com



Επεισόδιο οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη με 59 προσαγωγές...
http://www.nonews-news.com/2024/10/59_0692728285.html
Oct 19th 2024, 13:20



Στην προσαγωγή 59 ατόμων που ενεπλάκησαν σε άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας έξω από γήπεδο στο Ωραιόκαστρο, προχώρησε η αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής... 

Ορισμένοι οπαδοί έφεραν μαζί τους λοστούς και μαχαίρια, ενώ από τα επεισόδια υπήρξαν και τραυματίες, η κατάσταση των οποίων όμως δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο για την υγεία τους. 
Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στο περιθώριο του αγώνα μπάσκετ Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Αστέρας Κουκλουτζά στη Θεσσαλονίκη.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Κεραυνού Ωραιοκάστρου
«Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ των αντρικών ομάδων Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Αστέρας Κουκλουτζά έξω από το δημοτικό κλειστό γήπεδο Ωραιοκάστρου, η Διοίκηση του σωματείου και σύσσωμο το σύνολο των υποστηρικτών-γονέων αθλητών του Συλλόγου μας καταδικάζουν απερίφραστα κάθε εκδήλωση βίας από που κι αν προέρχεται. Βεβαιώνουμε πως καμία σχέση δεν έχει ο σύλλογος μας με ότι κι αν συνέβη εκτός γηπέδου αλλά και με όσους συμμετείχαν.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές του Αστέρα, γνωρίζοντας και οι δύο ότι αθλητισμός ενώνει. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα και όλων των υγιή φίλαθλο κοινό για την υποστήριξη και των δύο ομάδων».



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια