21-25 Νοεμβρίου 2024 οι αρχαιρεσίες για νέα διοίκηση στον ΕΔΟΕΑΠ

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

21-25 Νοεμβρίου 2024 οι αρχαιρεσίες για νέα διοίκηση στον ΕΔΟΕΑΠ
https://www.zoornalistas.com/2024/10/21-25-2024.html
Oct 10th 2024, 13:29


Από τις 21 έως και τις 25 Νοεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ. Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν με τρεις διακριτούς τρόπους:Με φυσική παρουσία, επιστολική ψήφο αλλά και ηλεκτρονική ψηφοφορία, καθώς τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ είναι διάσπαρτα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Η δήλωση προτίμησης συμμετοχής στην ηλεκτρονική ψηφοφορία πρέπει να γίνει εγκαίρως, ώστε εκείνοι που θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά να εξαιρεθούν από τη διά ζώσης ψηφοφορία και να καταρτιστεί το τμήμα εκείνο του εκλογικού καταλόγου, που θα περιλαμβάνει μόνον αυτούς που θα ψηφίσουν με φυσική παρουσία.
Όλοι όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά, πρέπει να το δηλώσουν, από την Τρίτη 8 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, στην ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του ΕΔΟΕΑΠ, μέσω του συνδέσμου (link) που υπάρχει στη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.
Η συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών της Διοίκησης και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ταμείου μας είναι απαραίτητη, καθώς η μαζική προσέλευση δίνει ψήφο εμπιστοσύνης για τη συνέχιση της ύπαρξης του Οργανισμού με αυτονομία και ανεξαρτησία.
Όλοι μαζί μπορούμε να περιφρουρήσουμε το αυτοδιοίκητο και να δώσουμε νέα ισχυρή διοίκηση. Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια