Η Ubisoft ακυρώνει τη live εμφάνισή της στο Tokyo Game Show

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Η Ubisoft ακυρώνει τη live εμφάνισή της στο Tokyo Game Show
https://www.secnews.gr/621581/i-ubisoft-akyrnei-ti-live-emfanisi-ths-sto-tokyo-game-show/
Sep 25th 2024, 15:45

Η Ubisoft αποχώρησε από το επερχόμενο Tokyo Game Show, επικαλούμενη "διάφορους λόγους" και ζητώντας συγγνώμη που το ανακοίνωσε τελευταία στιγμή.







Διαβάστε περισσότερα: Δείτε το trailer του Super Mario Party Jamboree από τη Nintendo!



Η Ubisoft Japan ανακοίνωσε την απόφαση μέσω δελτίου τύπου, το οποίο μεταφράστηκε άμεσα. Λόγω ανεξήγητων λόγων, το προγραμματισμένο livestream του εκδότη δεν θα πραγματοποιηθεί. Η Ubisoft είχε υποσχεθεί νέα και ενημερώσεις για τα Assassin's Creed Shadows, Star Wars Outlaws, Rainbow Six: Siege και XDefiant.



Το Tokyo Game Show ξεκινά αύριο, 26 Σεπτεμβρίου, και θα διαρκέσει μέχρι τις 29. Ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παιχνιδιών παγκοσμίως, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο επιβλητικό συνεδριακό κέντρο Makuhari Messe στην Chiba, λίγο έξω από το Τόκιο. Θα παρακολουθήσουμε προσεκτικά την εκδήλωση και φυσικά θα ενημερώσουμε για κάθε σχετικό νέο που αφορά το PlayStation.



Δείτε ακόμα: Epic Games, Electronic Arts & Roblox κατηγορούνται για παραπλάνηση παικτών



Η εταιρεία απολογείται για αυτή την ξαφνική αναστάτωση που προκάλεσε, δεδομένου ότι υπήρχε μεγάλη ζήτηση – κυρίως για το AC Shadows -, αποδίδοντας το αναγκαστικό αυτό drop-out σε μία αλληλουχία περιστάσεων και όχι σε κάτι συγκεκριμένο.



«Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστερημένη ειδοποίηση και εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας απολογίες σε όλους όσοι ανυπομονούσαν για την παρουσίαση».







Η Ubisoft ανακοινώνει επίσης ότι η καμπάνια giveaway θα συνεχιστεί, παρά την ακύρωση της παρουσίασης. Αυτή η ανακοίνωση έρχεται τη στιγμή που η Ubisoft έχει αντιμετωπίσει κριτικές σχετικά με το Assassin's Creed Shadows, το οποίο διαδραματίζεται στην Ιαπωνία και προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.



Διαβάστε επίσης: Η Warner Bros. Discovery συνεργάζεται με την Google



Πηγή: pushsquare



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια