Ένα ακόμα tri-foldable smartphone μπορεί να είναι στο δρόμο

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Ένα ακόμα tri-foldable smartphone μπορεί να είναι στο δρόμο
https://www.secnews.gr/619337/ena-akoma-tri-foldable-smartphone-mporei-einai-dromo/
Sep 16th 2024, 18:47

Τα τριπλά αναδιπλούμενα τηλέφωνα (tri-foldable smartphone) δεν είναι πλέον απλώς μια φουτουριστική ιδέα – η Huawei παρουσίασε επίσημα την πρώτη συσκευή αυτού του είδους στον κόσμο, το Mate XT. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Huawei μπορεί να μην πετάει σόλο σε αυτόν τον καινοτόμο χώρο για πολύ. Ένας ακόμα κινέζος κατασκευαστής smartphone φέρεται να εργάζεται για τη δική του tri-foldable συσκευή και θα μπορούσε να είναι απίστευτα λεπτή.



Δείτε επίσης: Η Honor παρουσιάζει το νέο πτυσσόμενο smartphone Magic V3!






Μια πρόσφατη φήμη υπονοεί ότι η Honor αναπτύσσει ένα tri-foldable smartphone που έχει πάχος μόλις 10 mm όταν είναι διπλωμένο. Η Honor βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των καινοτόμων σχεδίων στον χώρο των foldable smartphone, με το Honor Magic V3 που ανακοινώθηκε πρόσφατα, να κατέχει τον τίτλο του λεπτότερου και ελαφρύτερου foldable στον κόσμο. Έτσι, δεν θα ήταν πολύ σοκαριστικό εάν αυτή η τελευταία φήμη για μια συσκευή tri-foldable αποδεικθεί έγκυρη.



Δείτε ακόμα: Η Honor ξεπερνά τις πωλήσεις smartphone της Samsung



Αν κάποιος μπορεί να δημιουργήσει ένα tri-foldable smartphone που είναι πολύ πιο λεπτό από αυτό της Huawei, είναι πιθανό να είναι η Honor. Το Huawei Mate XT έχει μέγεθος 12,8 mm όταν είναι διπλωμένο, επομένως μια συσκευή Honor στα μόλις 10 mm είναι πιο κομψή. Ωστόσο, η Honor μπορεί να μην είναι ο μόνος παίκτης στη δημιουργία εξαιρετικά λεπτών tri-foldable smartphone.






Πρόσφατα, η Tecno, μια άλλη κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphone, αποκάλυψε την ιδέα της για το tri-foldable Phantom Ultimate 2, με πάχος μόλις 11 mm όταν διπλώνεται. Για τη σύγκριση, τα Galaxy Z Fold 6 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και Pixel 9 Pro Fold έχουν 12,1 mm και 10,5 mm αντίστοιχα, όταν είναι διπλωμένα. Νομίζω ότι είναι συναρπαστικό να βλέπεις πώς ο ανταγωνισμός στην αγορά του tri-foldable πιέζει για πιο λεπτά σχέδια.



Δείτε επίσης: Η Apple λανσάρει πτυσσόμενο iPhone, ενώ η Huawei σχεδιάζει tri-fold smartphone



Έτσι, ενώ η tri-foldable συσκευή της Honor δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά, φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε αυτό. Η Xiaomi λέγεται επίσης ότι αναπτύσσει το δικό της tri-foldable smartphone, ενώ ακόμη και η Samsung φημολογείται ότι δουλεύει σε ένα tri-foldable Galaxy. Καθώς περισσότερες εταιρείες στρέφουν το βλέμμα τους σε αυτόν τον καινοτόμο παράγοντα μορφής, ειδικά μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία της Huawei, πιθανότατα θα δούμε ένα κύμα νέων εμπορικών σημάτων σύντομα να μεταβαίνουν στο παιχνίδι των tri-foldable συσκευών.



Πηγή: phonearena



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια